Jandarma aracına saldırı!

Jandarma aracına saldırı!

Kahramanmaraş'ta bir şehit...

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde, jandarma trafik timine düzenlenen saldırıda 1 astsubay şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı.

AA muhabirlerinin edindiği bilgiye göre, Ekinözü ilçesi Gellezif mevkisinde, jandarma trafik timine saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 1 astsubay şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı.

Bölgede çatışmanın sürdüğü öğrenildi.

ŞEHİT VE YARALILARIN KİMLİKLERİ AÇIKLANDI

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde, Jandarma Trafik Timi'ne düzenlenen saldırıda şehit olan ve yaralanan askerlerin kimlikleri belirlendi.

Ekinözü ilçesi Gellezif mevkisinde jandarma trafik timine düzenlenen saldırıda, Jandarma Uzman Çavuş Abdulmecit Yıldırım'ın şehit olduğu, Jandarma Astsubay Üstçavuş Kasım Yağbasan ve Uzman Çavuş Taner Yasam'ın yaralandığı bildirildi.

Yaralanan Kasım Yağbasan ve Taner Yasam, Elbistan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Afşin İlçe Jandarma Komutanlığında görevli trafik timinin, Ekinözü ilçesine bağlı Gaziler köyünde meydana gelen ölümlü trafik kazasına gittiği ve trafik timinin bulunduğu araca ateş açıldığı bildirildi.

Yaralanan askerlerin ateşe karşılık verdiği ve haber merkezine saldırıya uğradıklarını ilettiği, Gaziler köyüne kaza için giden ambulansın da askerleri Elbistan Devlet Hastanesine getirdiği öğrenildi.

Bölgede operasyonların sürdürüldüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler