Jandarma Genel Komutanı Kurşunluda

Jandarma Genel Komutanı Kurşunlu'da

Şehit Üsteğmen Korhan Kuruçay'ın cenaze törenine katılmak üzere komutan Orgeneral Bekir Kalyoncu Kurşunlu'ya geliyor.

Şırnak'ta PKK'lılarla girilen çatışmada şehit düşen üsteğmen Korhan Kuruçay'ın toprağa verileceği Kurşunlu'da matem var.

Korhan Kuruçay'ın şehit düştüğü haberini alan baba ocağı Kurşunlu'da sokakta yüzler gülmüyor. Öğlen namazına müteakip defnedilecek şehit Korhan Kuruçay için yapılan hazırlıklar sürdürülürken, Sözcü18 Haber Merkezi yeni bilgilere ulaştı.

FUTBOL SAHASI HAZIRLANIYOR

Şehit üsteğmen Korhan Kuruçay'ın toprağa verileceği baba ocağı Kurşunlu'da defin işlemi için hazırlıklar başta Kaymakamlık olmak üzere belediye ve askeri yetkililerce sürdürülmekte.

Edinilen bilgilere göre Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu askeri helikopterle Kurşunlu'ya geliyor. Helikopterin Kurşunlu'ya ineceği yer olan ilçe stadında hazırlıklar tamamlandı.

Jandarma Genel Komutanı Org. Bekir Kalyoncu'nun da katılacağı cenaze töreni ilçe meydanında gerçekleştirilecek. Çarşı camiinde kılınacak öğle namazına müteakip cenaze askeri törenle ilçe meydanından stada kadar götürülecek. Daha sonra şehit üsteğmenin cenazesi aileye teslim edilerek buradan ilçe mezarlığına kadar ellerde götürülecek.

Şehit üsteğmen Korhan Kuruçay'ın naaşı ilçe mezarlığında hazırlanan bölümde toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler