Japonlardan sonra gözlükçüler de göz kırpıyor!

Japonlar'dan sonra gözlükçüler de göz kırpıyor!

Çankırı gözlük sanayicilerinin de dikkatinde...

Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği Başkanı Mehmet Dibi, Çankırı’nın yatırım fırsatları ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret etti.

Vali Özcan, “Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği Başkanı Mehmet Dibi’nin sektöründe önemli bir isim olduğunu belirterek, "Türkiye’deki tüm gözlük imalatçıları, ithalatçıları ve marka gözlükçülerin tamamının üyelerinin bağlı olduğu bir derneğin başkanı ve aynı zamanda kendisi imalatçı. Çankırı’ya inşallah bu sektörde bir yatırım kazandırırız” dedi.
 
Başkan Dibi, Vali Özcan ile eskiden beri dost olduklarını belirterek, "Çankırı’nın yatırım fırsatları ve bu sektörde de Çankırı’ya yatırım yapılabileceği ile ilgili görüşmelerde bulunacağız" diyerek, Çankırı’nın gözlük sanayicilerinin de ilgisini çektiğini ve Çankırı’ya bu sektörden de yatırım yapılabileceğinin sinyalini verdi.
 
Görüşmeye Sağlık Bakanlığı Tıbbi Cihaz Sektörel Ruhsatlandırma Şube Müdürü (Çankırılı sanatçı Turgay Başyayla’nın abisi) İsmail Başyayla, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr.Hüseyin Şen ve Kuzka Yatırım Destek Ofisi Yetkilisi Abdullah Gülşen de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler