Jesus iddialı: Turu geçeceğiz

Jesus iddialı: "Turu geçeceğiz"

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, Fenerbahçe karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından "Turu geçeceğimize eminim" yorumunu yaptı.

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Normalde yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiren bir ekip olduklarını ifade eden Jesus, "Fakat burada bunu yapamadık. Skor çok çok kötü sayılmaz. Çünkü daha ikinci maç var. İkinci maç için umutlarımızı koruyoruz" dedi.
 
Oyunun son bölümünde daha atak oynamak için birtakım hamleler yaptıklarını dile getiren teknik adam, "Ancak elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Her şey bitmiş değil. Çok yorucu bir Sporting Lizbon maçından çıkmıştık. Tam hazır olarak gelemedik. Lizbon'da her şey çok farklı olacak. Çok daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
 
Fenerbahçe'nin oyununun kendisi için sürpriz olmadığını sözlerine ekleyen Jorge Jesus, "Yarı finale çıktıktan sonra zayıf takım yok. Fenerbahçe'nin iyi oyunu benim için sürpriz olmadı. Fenerbahçe çok daha fazla pozisyona girdi. Fakat bu, burası için geçerliydi. Lizbon'da daha farklı olacak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler