Jet Fadıl otomobil fabrikası kuracak

Jet Fadıl otomobil fabrikası kuracak

Siirtspor’un kulüp başkanı M. Fadıl Akgündüz, Siirt’te otomobil fabrikası kuracağını söyledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Siirtspor’un kulüp başkanı M. Fadıl Akgündüz, Siirt’te otomobil fabrikası kuracağını söyledi.

Başkan Akgündüz gazetecilere yaptığı açıklamada, eskiden Siirt’e yatırım yapması çalışmalarında engellemelerle karşılaştığını ancak, şimdi durumun değiştiğini ve yetkililerin her türlü desteği verdiğini belirtti.

Bunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tutumundan kaynaklandığını ve bu nedenle yatırımcı olarak teşekkür ettiğini kaydeden Akgündüz, şöyle konuştu: "Siirt’e üç alanda yatırım yapmayı planladık. Birincisi spor alanındaki yatırımdır. ’Amacımız öncelikle bu yıl şampiyon olmak ve ileride Avrupa liglerinde top koşturacak bir takım oluşturmaktır. 15 yıl önce aldığım 150 dönümlük bir arsam var. Bu arsamı daha önceki yıllarda spor tesisi kurmak için almıştım. Ancak burası şimdi il merkezinde kalmış. Bu alana Capris Gold ayarında büyük 7 yıldızlı bir otel yapacağım. Bu otelle birlikte konut ve alışveriş merkezi de içerisinde yer alacak. Bu sitede en az on bin kişi yaşayacak. Bunun projesini Capris Gold ve diğer yatırımların projesini çizen İngiliz mimarlık firması yapacak. Firma sahibi ile gelip burada incelemeler yapacağız ve bir kaç aya kadar projeyi tamamlayacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler