Jigolo sitelerinde dolandırıcılık

Jigolo sitelerinde dolandırıcılık

Çeşitli meslek gruplarından savcılığa başvuran kadınlar beğendikleri erkeklerle buluşmak için 100 ile 400 TL arasında para ödediklerini ancak dolandırıldıklarını dile getirdi.

İzmir'de yaşayan, yaşları 45'ten yüksek, çeşitli meslek gruplarından savcılığa başvuran kadınlar beğendikleri erkeklerle buluşmak için 100 ile 400 TL arasında para ödediklerini ancak dolandırıldıklarını dile getirdi.

Bazı kadınlar ise, beğendikleri erkeğin dışında daha yaşlı kişiler gelince anlaşamayıp ödedikleri parayı geri alamadıklarını bildirdi. Savcılığın talimatıyla ilginç olayın soruşturulması için, İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne bilgi verildi. Soruşturma başlatan ekipler, konunun hassas olması nedeniyle soruşturmayı gizlilikle yürütürken, siteler, yakın takip altına alındı. IP numaralarından yola çıkılarak, bazı adreslere yapılan baskınlardansa şu ana kadar sonuç alınamadı. Geniş kapsamlı dolandırıcılık olayı kapsamında, ayrıca, jigolo olmak isteyenler erkeklerin de internet sitelerine para karşılığı üye olup karşılığında istediklerini elde edememesinden yakınarak polise başvurdukları da öğrenildi.

İZMİRLİ KADINLAR DİKKAT
Kadınlar internetten sipariş ettikleri erkeklerin yerine daha yaşlılarıyla karşılaşınca soluğu poliste aldı. (Akşam)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler