Jujutsuda 2 gümüş 1 bronz

Jujutsu'da 2 gümüş 1 bronz

Çankırı Belediyesporlu sporcular Romanya'da gerçekleştirilen Ferdi Dünya Şampiyonasında 2 gümüş bir bronz madalya ile yurda dönüyorlar.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te 21-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Jujutsu Ferdi Dünya Şampiyonasına katılan Çankırı Belediyesporlu sporcular 2 gümüş bir bronz madalya kazandılar.
 
Şampiyonada Kubilay Hanköse bronz madalya kazanırken, Mehmet Eren Şimşek ve Kerem Senüs final maçı oynadıkları karşılaşmada rakiplerine yenilerek ülkelerine gümüş madalya kazandırdılar.
 
Final karşılaşmasına altın madalya için çıkan Mehmet Eren İtalyan rakibi karşısında 6-0 öndeyken hakemin 'dur' komutunu duymayınca diskalifiye olarak altın madalyadan oldu.
 
MESUT ASLAN: SENEYE ALTIN MADALYALAR BİZİM
Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Mesut Aslan, Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. İlk defa katıldığımız bu şampiyonadan 2 gümüş bir bronz madalya ile dönüyoruz. Önümüzdeki yıl bu şampiyonadan altın madalyalarla döneceğimize yürekten inanıyorum. Eksikliklerimizi gördük ve daha çok çalışıp ringlerde herkese marşımızı ezberleteceğiz" dedi.
 
Halen Bükreş'te bulunan kafilenin pazartesi günü yurda döneceği öğrenildi.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler