Juventus: 2 - Real Madrid: 2 - İZLE

Juventus: 2 - Real Madrid: 2 - İZLE

Galatasaray'ı yakından ilgilendiren maçta Juventus ile Real Madrid 2-2 berabere kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı gruptaki diğer iki takım Juventus ile Real Madrid arasındaki maçın ilk dakikalarında ev sahibi ekibin mutlak üstünlüğü vardı. Siyah-beyazlı ekip net fırsatlar yakalarken, kaleci Casillas mükemmel kurtarışlarla takımını ayakta tuttu. Ancak Juventus 42. dakikada penaltı golüyle 1-0 öne geçti. 
 
Raphael Varane, Paul Pogba'yı cezasahası içerisinde düşürdü. Kazanılan penaltı atışını Vidal güzel bir vuruşla ağlarla buluşturdu ve Juventus'u 1-0 öne geçirdi. 
 
İkinci yarıya daha atak başlayan taraf Real Madrid oldu. 52. dakikada Marcin Caceres, presle topu kapıp Benzema'ya gönderdi. Benzema'nın pasında Cristiano Ronaldo, Buffon'u avlayarak skoru 1-1'lik eşitliğe taşırken; Şampiyonlar Ligi'nde 2013'te toplam 14 gole ulaştı ve bir takvim yılında bu rakama ulaşan ilk oyuncu oldu. Ronaldo ayrıca, Inzaghi, Ruud van Nistelroy ve Crespo'nun ardından grup maçlarında 8 gole atan 4. futbolcu oldu. 
 
Oyunu lehine çeviren Real'in üstünlüğü de iyice ele geçirdi ve 60. dakikada Ronaldo bu kez asisti yaptı, Bale affetmedi: Juventus 1 - Real Madrid 2. 
 
Real'in üstünlüğü sadece 5 dakika sürdü. Fernando Llorente, sağ kanattan gelen topa Raphael Varane'ye rağmen kafayı vurdu, top 2. kez Real ağlarıyla buluştu ve maça 2-2'lik eşitlik geldi. 
 
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve maçta 2-2 sona erdi. 
 
Bu skorun ardından Real Madrid puanını, 10'a Juventus ise 3'e çıkardı. 
 
MAÇIN ÖZETİ VE GOLLER...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler