Kabinede revizyon!

Kabinede revizyon!

Erdoğan açıkladı: Her an herşey olabilir...

Başbakan Erdoğan, Senegal dönüşü uçaktaki gazetecilere gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı..

KABİNEDE REVİZYON
 
Gazetecilerin Erdoğan’a, “Başbakan Afrika’dan dönünce kabine değişikliği yapacak deniyor, tarihi bile yazıldı” hatırlatması üzerine, “ İsimleri de bana verin bana yardımcı olun” dedi.
 
Gazeteciler “Beş isimden bahsediliyor, Sağlık Bakanı, Kültür Bakanı, Maliye Bakanı, İçişleri Bakanı” deyince Erdoğan gülerek, “Arkadaşlar her an her şey olabilir” yanıtını verdi.
 
İMRALI GÖRÜŞMELERİ
 
"İmralı'nın koşulları dünyadaki benzerlerinden çok daha iyi. Yakın zamanda televizyon da konulacak. Yakınları ziyaret edebiliyor. Yapılacaklar benzer farklı bir şey beklemeyin."
 
3 PKK'LIYA İNFAZ
 
Başbakan Fransa'daki PKK'lı infazları ile ilgili olarak ise, "Olaydaki teknik bilgiler çok ilginç. Kapı şifreli, bilmeyenlerin açamayacağı bir kapı. Sadece bu üç kişi biliyordu, tanımadıkları kişiye kapıyı açmamışlardır." diyerek olayın iç hesaplaşma olduğuna dikkat çekti.
 
BAŞBAKAN ERDOĞAN YURDA DÖNDÜ
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gabon, Nijer ve Senegal'i kapsayan Afrika ziyaretini tamamlayarak yurda döndü.
 
Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan THY'ye ait ''Ankara'' adlı uçak, saat 06.50'de Atatürk Havalimanı'na indi.
 
Erdoğan'ı Devlet Konukevi'nde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve öteki ilgililer karşıladı.
 
Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti genel başkan yardımcıları Numan Kurtulmuş ile Ömer Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, milletvekilleri ve iş adamları da İstanbul'a geldi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler