'Kaç İsmail' kameralara yakalandı! İZLE

'Kaç İsmail' kameralara yakalandı! İZLE

CHP'li vekiller ve avukatların, 49 polisi sorgulayacak hâkim İslam Çiçek'in odasında bulunan ve hakim Çiçek'in kendisine "kaç" talimatı verdiği İsmail kameralara yakalandı.

22 Temmuz'da 17 ve 25 Aralık'taki yolsuzluk ve rüşvet operasyonu da dahil; KCK, Balyoz ve Ergenekon gibi büyük davalarda çalışan polislere yönelik olarak başlatılan operasyonda gözaltına alınan ve gözaltı süreleri dolduğu halde salıverilmeyen 49 polisi sorgulamakla görevli hakim İslam Çiçek'in odasında bulunan ve sorgulanan bazı polislerin avukatları ile CHP'li milletvekilleri odaya girince hakim Çiçek'in kendisine "kaç İsmail kaç!" talimatı verdiği esrarengiz kişinin yeni görüntüleri ortaya çıktı. 

Daha önce kaçarken arkadan görüntüsü çekilerek basının kameralarına yakalanan ve adının İsmail olduğu bilinen esrarengiz şahsın yeni ortaya çıkan fotoğraflarında yüzü de belli oluyor.

İşte Twitter'da da #KAÇİSMAİLKAÇ hashtagiyle sosyal medya kullanıcılarının tepki gösterdiği olayın faili İsmail:

kacismailkac-sozcu-resim-07.jpg

Twitter fenomeni ve RotaHaber yazarı @fuatavni de bu esrarengiz şahıs hakkında attığı tweetlerle yine gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Fuat Avni'nin iddiasına göre 'Kaç İsmail' Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kozmik Çalışma Grubu (KÇG) arasında mekik dokuyan ve MİT müsteşarı Hakan Fidan'ın görevlendirdiği birisi. Terörden sorumlu müdür yardımcısı Mustafa Çalışkan'ın koruması altında olan "Kaç İsmail" i avukatların elinden alan da Çalışkan'ın kendisi...

İşte o tweetler: 

avnifuat-tweet-kacismailkac-sozcu-resim-07.jpg

VE O GÖRÜNTÜLER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler