KaçAK Saray’a oda büyüklüğünde kasa

KaçAK Saray’a oda büyüklüğünde kasa

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda oda büyüklüğünde, yüksek güvenlikli zırhlı para kasalarının yaptırıldığını iddia etti.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda oda büyüklüğünde, yüksek güvenlikli zırhlı para kasalarının yaptırıldığını iddia etti.

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda oda büyüklüğünde yüksek güvenlikli zırhlı para kasaları yaptırıldığını belirterek, “Bir para kasası eksikti o da tamamlanmış oldu” dedi.

Candan; mukavemete dayanıklı, bankalarda ve finans kuruluşlarında kullanılan ve ihtiyaca göre, donanımlı özel olarak üretilen bu kasalarda, aydınlatma, içerden otomatik kapanma, isteğe göre raf ve nakit kutular gibi aksesuarların yapıldığını ifade ederek, bunların son derece teknolojik kasalar olduğunu belirtti. Candan, “1.derece doğal sit alanında Atatürk’ün şartlı bağışı ihlal edilerek, hukuksuz bir şekilde Atatürk Orman Çiftliği’nin bağrına saplanan kaçak sarayın her şeyi bizi ilgilendiriyor. Bu hukuksuzluğu yapanlar yargı önüne çıkana kadar mücadelemiz devam edecek” dedi.

kasa-2-670.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler