Kaderi Alex ile aynı!

Kaderi Alex ile aynı!

Aziz Yıldırım'ın Alex'e yaptığını, yıllar önce Kenan Evren ünlü televizyoncuya yapmış...

Bir zamanların ünlü ekran yüzü ve Star Gazetesi Yazarı Aziz Üstel, TVNET'te katıldığı Son Baskı programında TRT'den ayrılık sürecini anlattı.

Alex'in Fenerbahçe'den kopuşuyla, kendisinin TRT'den ayrılması arasında paralellik kuran Aziz Üstel, Kenan Evren ile Aziz Yıldırım'ın yapılarının birbirine çok benzediğini öne sürdü.  
 
"Aziz Bey’in hapiste geçirdiği 1 yıldan sonra ben sağlıklı karar veremediği kanısındayım. Zaten o yüzden takımı yönetemedi" diyen Aziz Üstel, şunları kaydetti:
 
"BAŞKA BİR KÜLTÜRÜN ADAMI"
"Aziz Yıldırım, iki tane gerekçe verdi. 'Valla kardeşim karşıma geldi bacak bacak üstüne attı bir de on beş dakika geç geldi' dedi. 17 milyonun yaşadığı İstanbul’da 15 dakika geldiğine şükret. Yani hepimiz A ile B noktasında evimize 1 saatte gidebilirsek iyi. Yollarda sürünüyoruz kaç saat evimize gidemiyoruz. Diğeri bacak bacak üstüne atmak.  Bu başka kültürün adamı. Ben bacak bacak üstüne atsam bunu söyleyebilirsin veya siz atsanız. Siz ile ben yanlış örneğiz ama bir Türk futbolcusu atsa, yapsa ona diyebilirsiniz. Yaşça küçük birinin büyüğü yanında böyle yapması hoş karşılanmaz diyebilirsin. 
 
"KADERİM ALEX İLE ÖRTÜŞÜYOR"
Alex de 'Ben daha öncede böyle otururdum, elimi cebime sokardım' diyor. Sayın Başbakan ile konuşurken eli cebinde adamın. Bu, Sayın Erdoğan’ı rahatsız etmiyor.
 
Aslında benim kaderim Alex ile örtüşüyor Aziz Üstel olarak.  Ben de bacak bacak üstüne attığım için Kenan Evren tarafından kovulmuştum TRT’den. Alex de bugün Fenerbahçe’den kovuldu. Ben televizyonda bacak bacak üstüne atıyormuşum konuşurken. Af buyurun benim tabirim değil, onun tabiri (Kenan Evren'in) TRT Genel Müdürü'ne diyor ki: Bu herif Devlet Başkanı izliyor mu diye düşünecek ve bacak bacak üstüne atmayacak, kovun gitsin"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler