Kadıköyde gol yağmuru vardı - İZLE

Kadıköy'de gol yağmuru vardı - İZLE

Sivasspor'la karşılaşan sarı-lacivertliler Alex ve Emre'nin golleriyle sahadan 4-2 galip ayrıldılar.

Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların statta izleyebildiği maçta sarı-lacivertlilerin gollerini Alex (2) ve Emre (2) kaydetti. Sivasspor'un sayıları Kıvanç ve Rajnoch'tan geldi. Puanını 54'e yükselterek lider Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe, ligde sahasında yenilmezlik sayısını 36 maça çıkardı. 3 maç sonra mağlup olan Sivasspor ise 42 puanda kaldı.

3001'İNCİ PUAN
Lig tarihindeki 54 sezonda bugüne dek çıktığı 1758 maçta 2 bin 998 puan toplayan sarı-lacivertliler, Sivasspor mücadelesinde aldığı 3 puanla, toplam puanını 3001'e yükseltti.

GÖKHAN VE EMRE KADRODA
Fenerbahçe'de sakatlıkları geçen Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile yapılan maçta takıma döndü.

Ligin 25. haftasındaki Beşiktaş derbisinde sakatlıkları tekrarlayan ve 26. haftada deplasmandaki Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyen iki futbolcu, tedavilerinin tamamlanmasının ardından Sivasspor karşısında ilk 11'deki yerlerini aldı.

STOCH'UN YERİNE DİA
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor mücadelesinde ilk 11 kişilik kadro kurgusunda biri zorunlu olmak üzere iki değişiklik yaptı.

Savunmada Serdar Kesimal'i yedek kulübesine çeken Kocaman, bu futbolcunun yerine Bekir İrtegün'ü sahaya sürdü.

Sol dizindeki sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmayan Stoch'un yerine, sarı-lacivertli ekipte orta alanın solunda Dia forma giydi.

Bu arada, sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyen Stoch, teknik direktör Kocaman'dan aldığı izinle bugün yurt dışına çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler