Kadıköyde güpegündüz silahlı dehşet! İZLE

Kadıköy'de güpegündüz silahlı dehşet! İZLE

Eski damat göğsüne dayadığı pompalı tüfekle ateş ederek yaşamına son verdi.

Kadıköy'de bir otomobil galerisine giren silahlı kişi, çevreye rastgele ateş açtı. Polis ekipleri şüpheliyi yakalayabilmek için operasyon düzenliyor. Özel Harekat ekipleri az önce, saldırganın bulunduğu işyerine girdi. Polis, içeri girdiktenn bir süre sonra dışarı çıkarak sağlık görevlilerini içeri çağırdı. 

Düzenlenen operasyon nedeniyle Boğaziçi Köprüsü çıkışından Ziverbey bağlantısı, Kadıköy minibüs yolu dönüş yolu ve Kuyubaşı minibüs yolu Kadıköy girişi kapalı. 
 
Arif Ekşi’nin, Fahrettin Kerim Gökay Caddesindeki otomobil galerisine saat 13.45’de gelen eski damadı Aydın Zaman, içerideki 2 çalışan ve müşteriye dışarıya çıkmalarını söyledi. Müşteri ve 2 çalışan dışarıya çıkarken Aydın Zaman, yanındaki pompalı tüfekle birkaç el ateş etti.
 
İhbar üzerine olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alırken Fahrettin Kerim Gökay Caddesi ile bir caddeyi daha trafiğe iki yönlü kapattı. Çelik yelek giyen polisler çevre güvenliğini aldıktan sonra geri çekilirek özel harekat timlerinin gelmesini bekledi.
 
Olay yerine ulaşan özel harekat timi çevre güvenliği alan polis ekiplerinden bilgi aldıktan sonra galerinin etrafında keşif yaptı. Cam kapıyı kırarak galeriye giren özel harekat polisi, Aydın Zaman’ın cesediyle karşılaştı. Sağlık ekiplerinin kontrol ettiği Zaman’ın göğsüne dayadığı pompalı tüfeği ateşleyerek yaşamına son verdiği belirlendi.
 
ESKİ DAMAT DEHŞET SAÇTI
Aydın Zaman'ın dükkan sahibi Arif Ekşi'nin eski damadı olduğu iddia edildi. Zaman'ın 2004 yılında eşinden ayrıldığı açıklandı.  
 
video

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler