Kadir Ökçesizin katil zanlısı yakalandı

Kadir Ökçesiz'in katil zanlısı yakalandı

Büyük Fenerbahçe Yürüyüşünde bıçaklanarak öldürülen FB taraftarının katil zanlısı yakalandı.

Pazar günü Bağdat Caddesinde gerçekleştirilen 'Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü'nde Kadir Ökçesiz'i bıçaklayarak ölümüne sebep olan katil zanlısı Batuhan Ö., Şişli'de bir arkadaşının evinde polis tarafından yakalandı.

Kadıköy'de meydana gelen olaydan sonra polis soruşturması sonucu şüpheli olarak tespit edilen Batuhan Ö. akşam saat 17:00 sıralarında Şişli'de bir arkadaşının evinde polis tarafından yakalandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Batuhan Ö. sorguya alındı.
 
Emniyet Müdürlüğü Binasına girerken basın mensuplarının "Neden öldürdünüz?" sorusuna, "Kız meselesi yüzünden değil" diye cevap veren Batuhan Ö. 3. katta bulunan Cinayet Büro Amirliğine çıkarıldı.
 
Yetkililer B.Ö.'nün sorgusunun ardından olayın sebebinin netleşeceği belirtildi.
 
FENERBAHÇE 'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Sarı-lacivertli kulüp, resmi sitesinden UEFA 'yı protesto yürüyüşünde hayatını kaybeden Kadir Ökçesiz için başsağlığı mesajı yolladı. Mesajda, aynı olayda yaralanan taraftar için de geçmiş olsun dileğinde bulunuldu.
 
Açıklama şöyle:
"Dün, taraftarlarımızın Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdiği yürüyüş sırasında yaşanan olayda, taraftarımız Kadir Ökçesiz hayatını kaybetmiştir. Ökçesiz'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz. Yine aynı olayda yaralanan ve tedavisi devam eden taraftarımız Cenk Eroğlu'na da acil şifalar dileriz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler