Kadir Şekerci: Seçim arabalarımızda müzik çalmayacağız

Kadir Şekerci: Seçim arabalarımızda müzik çalmayacağız

MHP Çankırı 1. sıra adayı ilk basın açıklamasında seçim çalışmalarında izleyeceği rotayı açıkladı.

MHP Çankırı 1. sıra adayı Kadir Şekerci yaptığı yazılı basın açıklamasıyla 1 Kasım'a giden seçim sürecinde gürültü kirliliğine neden olacak çalışmalardan kaçınacaklarını açıkladı. Şekerci'nin açıklaması şöyle: 

"Muhterem Çankırılılar;
Öncelikle 1 Kasım tarihinde yapılması planlanan genel seçimlerin vatanımıza, Milletimize ve Çankırı'mıza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu demokratik yarışta diğer partilerimizden aday olmuş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

Kendimizi, partimizin seçim beyannamelerini, hedeflerimizi, Çankırı ve Türkiye için düşündüklerimizi anlatmak için başlayacağımız seçim kampanyamız boyunca; tüm dost ve arkadaşlarımdan, siz muhterem Çankırılılar'dan birkaç istirhamım olacak. 

Lütfen seçim sabahına kadar hiçbir partinin, ülkemize ve Çankırı'mıza hizmet etmek için yola çıkmış hiçbir aday arkadaşımızın, partilerin çeşitli kademelerinde görev yapan teşkilat üyelerinin, kadın
kollarının, gençlik kollarının hakkında, değerlerine ve kişiliklerine saldırıda bulunulmamasını rica ediyorum.

Bu bir yarıştır. Kim kendisini daha iyi anlatabilirse başarılı olacaktır. Ama unutmamalıyız ki; 2 Kasım itibari ile yine birbirimizin yüzüne bakacağız.

Bu hafta diğer partilerin adaylarını ziyaret edeceğim. Vatanımızın içerisinde bulunduğu bu zorlu süreçte şehitlerimizin manevi huzurunu bozmamak adına, yeni öğretim yılında okullarımızda ders yapan öğrencilerimizin rahatsız olmamaları adına bir teklifte bulunarak Çankırı'mızda sakin ve huzurlu bir seçim geçirmemiz için beraberce bir çaba harcamamız gerektiğini anlatmaya çalışacağım.

Bizler seçim arabalarımızda müzik çalmayacağız, ülkemizin milli kaynaklarını 30 günlük bir dönem için, aynı zamanda görsel kirliliğe de yol açmamak adına kampanya materyallerimizi olabildiğince YSK'nın
belirlediği kurallar çerçevesinde kullanmaya çalışacağız. Konser ve Milletimizi rahatsız edecek toplu gösterim vb. faaliyetler yapmayacağız.

Şimdiden göstereceğiniz hassasiyet için teşekkürlerimi sunar, seçimlerin Çankırı'mıza yakışan bir şekilde sonlanması için uğraşacağımızı bildiririm."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler