Kadir Topbaş, çeyiz sonrası coştu!

Kadir Topbaş, "çeyiz" sonrası coştu!

Vali Özcan başkanlığındaki heyetin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyaretinde önemli bir gelişme yaşandı.

"Çankırı Geleceğini Planlıyor" başlıklı sempozyumun ikinci günü Vali Vahdettin Özcan başkanlığındaki heyetin İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu ziyaretinden sonra gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyareti önemli gelişmelere sahne oldu.

İstanbul Valisi Mutlu ve Belediye Başkanı Topbaş
ziyaretleriyle ilgili fotoğraflar için - TIKLA

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre sabah saat 11.00'de gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyaretine başta Vali Vahdettin Özcan olmak üzere, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Vakıf Başkanı Eşref Harmandar, ÇANDEF Başkanı Ömer Lütfi Özenç ile birlikte Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı ve Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar da katıldı.

Hayli sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Vali Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a "enişte" diye hitap ettikten sonra Başkanın eşi Özleyiş Topbaş hanımefendinin Atkaracalar'daki nüfus kütüğünü hediye etti.

VALİ ÖZCAN ESPRİYİ PATLATTI

Ziyarette en sıcak an Vali Vahdettin Özcan'ın Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a nüfus kütüğünü verdikten sonra yanında getirdiği hediye sandığını uzatırken "Sayın Başkan, Özleyiş abla, düğün yaparken evde birkaç parça çeyizini unutmuş. biz onu getirdik."deyince başta Başkan Topbaş olmak üzere ziyarete katılanların yüzünde tebessüm belirdi.

cankiri-vali-tobbas-resim-03.jpg

Vali Özcan'ın bu sözlerinden sonra Belediye Başkanı Topbaş, özel kalemine talimat vererek basın mensuplarının içeriye alınmasını istedi. Odaya giren gazetecilere dönen Topbaş "Ben Çankırı'nın damadıyım. Dostlar sağolsun, 37 yıl aradan sonra bizim hanımın çeyizini getirmişler" diyerek objektiflere poz verdiler.

Başkan Topbaş sözlerini "Böylesi bir ziyaretten sonra hanımın memleketini görüp bunun karşılığını vermemiz gerekir" diyerek Çankırı'yı ziyaret edeceğini de bildirmiş oldu.

HALK EKMEK FABRİKALARINDA VE
SOSYAL TESİSLERDE ÇANKIRI TUZU KULLANILACAK

Başkan Kadir Topbaş daha sonra gerekli talimatları vererek Vali Özcan Başkanlığındaki Çankırı heyetine "Bundan böyle Belediyemize ait Halk Ekmek Fabrikalarında üretilen ekmekte kullanılan tuz olmak üzere, yılda yaklaşık 7 milyon kişinin kullanımına hizmet veren belediye sosyal tesislerinde Çankırı tuzu'nun kullanılacağı" müjdesini verdi.

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇ
ÇANKIRI'DA YAPILACAK KENTPARK İÇİN
BAŞKAN TOPBAŞ'TAN DESTEK İSTEDİ

Görüşmede bulunan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan "Çankırımızda yapılacak yaklaşık 150 hektar büyüklüğündeki Kentpark için destek" talebine Başkan Topbaş'ın olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

"ENİŞTE" TOPBAŞ'A YÖRESEL HEDİYELER

"Enişte" Kadir Topbaş'a ziyaret sonrasında Çankırı heyetinden Valiliğin hazırladığı çeyiz sandığında bir parça el işlemeli sehpa örtüsü, tuz, pirinç ve helva paketi ile belediyenin hazıladığı mücevher sandığında küçük bir yayık, tuz değirmeni ve kaya tuzu ile Rektör Savaş'ın tuz lambası hediye edildi.

İSTANBUL VALİSİ VE GENEL SEKRETERE ZİYARET

Vali Vahdettin Özcan başkanlığındaki Çankırı heyeti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyareti öncesi İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu da makamında ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Vali Özcan günün anısına Vali Mutlu'ya hediye sundu. Ziyaret sonrası İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Çankırı doğumlu Sabri Kaya da ziyaret edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler