Kahramanmaraşta feci kaza: 10 ölü

Kahramanmaraş'ta feci kaza: 10 ölü

Pazarcık ilçesinde TIR ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı'dan Kahramanmaraş istikametine giden Sinan Doğan yönetimindeki 02 EB 556 plakalı minibüs, çift şeritli yolun tek şeride düştüğü Haydarlı mevkiinde, karşı yönden gelen 31 YP 131 plakalı TIR ile çarpıştı. Kafa kafaya çarpışan iki araçtan minibüs adeta hurdaya döndü.

Minibüste bulunan 6’sı çocuk, 4’ü yetişkin toplam 10 kişi hayatını kaybetti. Kazada 4 kişi de ağır yaralandı. Kazada minibüste sıkışan cenazeler, saatler süren uğraşlar sonucu çıkartılabildi.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
221286_galeri_1.jpg
 
EDREMİT'TE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ, 1 YARALI
 
Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde meydana gelen trafik kazasında üç kişi öldü, bir kişi yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Zeytinli'nin Altınkum Mahallesinde, Koray Y. (32) yönetimindeki 10 KK 294 plakalı otomobil kontrolden çıkarak park halindeki 10 LN 335 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle de kamyon önündeki 10 LA 925 plakalı otomobile çarptı.
 
Kazada, araçta bulunan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ile Bayram Çakal (29) hayatını kaybetti. Yaralanan ve hastaneye kaldırılan Anıl Titrek (25) de yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Edremit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sürücü Koray Y'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
 
Kazada araç içinde sıkışan iki kişinin cesedi, bir saatlik çalışmanın sonucunda bulundukları yerden çıkarılabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler