Kahramanmaraş’ta kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı: 5 ölü

Kahramanmaraş’ta kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı: 5 ölü

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, freni boşalan kamyonun cenaze namazı için toplananlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın ilçesi Darıovası Mahallesinde korkunç bir kaza meydana geldi.

Darıobası Mahallesi’ndeki Davut Avan’ın cenazesi için Kavaklı Mezarlığı’nda tören düzenlendi.

Törene katılmak için halkın toplandığı sırada, Kahramanmaraş-Andırın kara yolundan gelen bir kamyon kalabalığın arasına daldı.

Kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer "Şu an için 5 can kaybımız, 25 yaralımız var. Yaralılarımız arasında hayati tehlikesi olan vatandaşlarımız da söz konusu." açıklamasında bulundu.

Freni boşaldığı belirtilen kamyonun çarpması sonucu olay yerindeki bazı araçlarda da kaza nedeniyle hasar oluştuğu da kaydedildi.

GÖZALTINA ALINDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’taki kazada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, "Olayla ilgili adli soruşturma başlatılmış olup, olayın kapsamı dikkate alınarak 2 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş, şüpheli gözaltına alınmıştır" dedi.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde meydana gelen kamyon kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri tespit edildi. Kazada ölenlerin isimleri Mustafa Güzeloğlu, Osman Önsel, Halil Önsel, Mehmet Peksoy ve Tahir Temiz olarak açıklandı. Cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilecek.

ÖLÜ SAYISI 6’YA YÜKSELDİ

Kahramanmaraş’ta tedavi gören yaralılardan Erdoğan Güzeloğlu doktorların müdahalesine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Güzeloğlu’nun vefatıyla kazada hayatını kaybeden kişi sayısı 6’ya yükseldi. Kazada yaralanan 24 kişinin tedavilerine devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler