Kaleci antrenörü Göçen, takımdan ayrıldı

Kaleci antrenörü Göçen, takımdan ayrıldı

Yeni sezon için Çankırı Belediyespor teknik

kadrosunda kaleci antrenörü olarak görev yapan Seyhan Göçen, Sarıyer'le anlaşarak Çankırı'dan ayrıldı.

Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ın teknik ekibinde, kaleci antrenörlüğünü sezon hazırlıkları ve ligin ilk 4 haftasında başarıyla yerine getiren kaleci antrenörü Seyhan Göçen, Ankara'da pazar günü oynanan Hacettepe maçı sonrası sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek yeni takımı Sarıyer'le anlaştı.

Kendisine ulaştığımız Göçen "Hedefleri olan bir takımda yaklaşık üç ay görevde kaldım. Ancak ailevi ve özel nedenlerle kulüpten ayrılmak zorunda kaldım. Kulüp yönetiminin gösterdiği anlayışla karşılıklı olarak sözleşmemizi feshettik. Türk futboluna yeni kulübüm Sarıyer'de hizmete devam edeceğim. Çankırı Belediyespor'a ligdeki mücadelesinde başarılar dilerken, kısa sürede edindiğimiz sevgili Çankırılı dostlara da sizlerin aracılığıyla hoşçakalın diyorum" dedi.

Seyhan Göçen'den boşalan kaleci antrenörlüğü kadrosuna yeni bir ismin getirilmesi yönünde çalışmalara başlandığı öğrenildi.

KAMPLARIN NEŞE KAYNAĞIYDI
Ilgaz ve Kartepe kampında yakından izlediğimiz kaleci antrenörü Seyhan Göçen, nam-ı diğer "İskender Büyük" yaptığı "planlı" esprilerle adeta moral deposuydu.

Seyhan Göçen, Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakteri "İskender Büyük" ses tonuyla yaptığı taklitler ve daha önceden seçtiği "kurbanı" üzerinde yapmış olduğu şakalarla özellikle Kartepe kampında diğer takımların teknik kadroları arasında adeta "efsane"ye dönüşmüştü.

Kısa sürede tüm oyuncuların sevgisini kazanan Seyhan Göçen'e bundan sonraki hayatında Sözcü18.com yazı ailesi olarak sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler