Kamer Genç sünnetsiz mi? Eski sevgiliden şok idialar - İZLE

Kamer Genç' sünnetsiz mi? Eski sevgiliden şok idialar - İZLE

CHP Milletvekili Kamer Genç'in eski sevgilisi Hayal canlı yayında şok iddilarda bulundu.

CHP Milletvekili Kamer Genç'in eski sevgilisi Hayal canlı yayında şok iddilarda bulundu. Kamer Genç'in sünnetsiz olduğunu öne süren Hayal, "Kamer Genç'in makam odasında birlikte olduk" dedi. Hayal, Genç'in oğlunun kendisini taciz ettiğini de iddia etti.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz'ın Sultan'ı programına konuk olan CHP Milletvekili Kamer Genç'in eski sevgilisi Hayal şok iddialarda bulundu. Kamer Genç'in sünnetsiz olduğunu öne süren Hayal, "Meclis odasında aşk yaşadık. Cinsel gücü artıran ilaçlar kullanıyordu. Oğlu beni taciz etti.Süleyman Demirel ölsün de yerine ben geçeyim diyordu" dedi.

Kamer Genç'le 3 yıl birlikte olduğunu ve 6 yıl önce ayrıldığını belirten dansöz Hayal, "Kendisi beni hala rahatsız ediyor. Eğlence sektörüne düşkün olduğu için bazı yerlerde karşılaşıyoruz. Bana sözlü baskılar yapıyor. İşlerime engel oluyor" diye konuştu.

"KAMER GENÇ ALKOLİK"
Kamer Genç'in alkol bağımlısı söyleyen Hayal, "Makam odasında da içki dolabı var" iddiasında bulundu.

Gördüğü yerlerde benbi tehdit ettiği için çıkıp televizyona çıktığını ileri süren Hayal, "Sürekli bulunduğum yeri değiştiriyorum, telefon numaramı değiştiriyorum" şeklinde konuştu.

"GAY BARLARA GİDER VE ONLARLA BİRLİKTELİKLERİ OLUR"
Genç'in gay barları sevdiğini söyleyen Hayal, "Oğlu benimle aşk yaşamak istedi. Belki kendisine cazip gelmişimdir. Kamer Genç o benim manevi oğlum diyordu, ben de kimliğine bakmadım. Öz oğlu mu bilmiyorum" diye konuştu.

"Kamer Genç hala beni arıyor, rahatsız ediyor" diyen Hayal, "Kendisiyle görüşmem için bana baskı yapıyor, sürekli bana küfür ediyor" ifadesini kullandı.

"KAMER GENÇ SÜNNETSİZ"
Kamer Genç'in sünnetsiz olduğunu iddia eden Hayal'e Seda Sayan, "Bunu niye dedin?" diye sordu. Hayal ise, "İnsan artık bir yerde bunalınca bir takım şeyleri söylemek zorunda kalıyor" yanıtını verdi.

"MAKAM ODASINDA BİRLİKTE OLDUK"
Genç ile makam odasında birlikte olduklarını öne süren Hayal, "Kendisi biraz alkol oldu sonra üzerime geldi. Ben de sesimi çıkaramadım. Kapıyı kilitledi, içeriye de kimseyi almadı" iddiasında bulundu.

Safiye Soyman'ın "Reklam amaçlı yapmayasın" sözü üzerine Hayal, "Ben sanatımla anılıyorum zaten" dedi.

Bunun üzerine Seda Sayan, "Hangi sanatınla anılıyorsun. Benim senden haberim yok sanatımla anılıyorsun diyorsun. Ahım şahım bir kadın da değilsin çok özür dilerim" şeklinde konuştu.

Buna karşılık Hayal, "Kendi çevremde tanınan sevilen bir insanım" dedi.

"BU KADINLA MUHATAP OLMAK İSTEMİYORUM"
Hayal'in iddiaları üzerine Kamer Genç'in avukatı Avukat Ergün Özer Sayan'a, "Sokaktan bulduğunuz kadını çıkarıyorsunuz" dedi.

Bunun üzerine Sayan, "Sokaktan bir kadını çıkarmadım daha öncede televizyona çıkmış biri" diye çıkıştı.

Buna karşılık Özer, "Bu konuda herkes tazminat davası ödemeye mahkum oldu" diye konuştu.

"BASINA TELEFON NUMARAMI VERDİ, GÖRÜNTÜLER VAR"
"Telefon numaramı basına verdi" diyen Hayal, "Alkollü olduğu için ağzından kaçırıyor telefon numaramı. Bu görüntüler elimde var" şeklinde konuştu.

"Bu kadın savcılığa tehdit edildiğine dair suç duyurusunda bulundu mu?"diye soran Özer'e Hayal, "Bulunmadım, korktuğum için bulunmadım" yanıtını verdi.

Özer, "Kamer Bey'in işi gücü yok bu kadının değiştirdiği telefon numarasını, evini mi takip ediyor" şeklinde konuştu.

"KIBRIS'TA KUMAR OYNUYORDU"
Hayal'in, "Kıbrısta kendisiyle karşılaştım kumar oynuyordu" sözleri üzerine Genç'in avukatı Özer, "Bu kadınla muhatap olmak istemiyorum" dedi.

"Kamer Genç iş yerlerime geliyor, patronlarıma baskı yapıyor. Beni kimse anlamak istemiyor, üzerimde baskı olmasa buraya çıkmazdım" diyen Hayal, canlı yayında hüngür hüngür ağladı.

Hayal'in başından sonuna kadar yalan söylediğini savunan Özer, "Timsah gözyaşları döküyor" dedi.

"Siz nereden biliyorsunuz" karşılığını veren Hayal, "Benimle aynı evde mi yaşadınız onla" diye konuştu.

Buna karşılık avukat Özer, "çok terbiyesizsin. Ayıp şeyler bunlar" diye çıkıştı.

BEYAZ GAZETE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler