Kamyon altına giren araçta 3 can kaybı

Kamyon altına giren araçta 3 can kaybı

Çankırı - Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.

Çankırı - Ankara karayolu 32. km üzerinde öğle saatlerinde meydana gelen kazada 3 can kaybı yaşandı.

Çankırı'dan Ankara'ya gitmekte olan Hayrettin Demirel (45) yönetimindeki 06 TPF 68 plakalı özel araç, Ankara'dan Çankırı istikametine seyir halinde olan Hasan Alas (42) yönetimindeki  06 JH 970 plakalı boya yüklü kamyonun altına girdi. Özel araçta bulunan aynı aileden 3 kişinin kaza ile birlikte olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.
 
Saat 12.30 sularında meydana gelen kaza, Çankırı-Ankara karayolu 32. km'de Hayrettin Demirel yönetimindeki 06 TPF 68 plakalı Doğan aracın duble yolda şerit değiştirerek karşı yönden gelen boya yüklü kamyonun altına girmesiyle meydana geldiği, kamyon sürücüsü Hasan Alas'ın yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldığı, Yener Delibaş'ın da kazayı hafif yaralı olarak atlattığı ilk gelen bilgiler arasında.
 
Olay yerinde başta jandarma ve sağlık ekiplerinin olduğu, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ile Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu'nun da Çankırı'dan ayrılarak kaza yerine ulaştığı öğrenildi.
 
cankiri-kaza-arac-kamyon-uc-olu-sozcu-resim-041.jpg
 
HAYATINI KAYBEDENLER AYNI AİLEDEN
Haber Merkezimize gelen ilk bilgilere göre kazada hayatını kaybedenlerin sürücü Hayrettin Demirel ile Recep Demirel (30)  ve anne Emine Demirel (66) olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler