Kanarya, Sivasta kayıp!

Kanarya, Sivas'ta kayıp!

Şampiyonlar Liginden elenen Fenerbahçe, Sivas deplasmanından 1 puanla dönüyor.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Sivasspor ile golsüz berabere kalarak taraftarının beklediği çıkışı gerçekleştiremedi.

SİVASSPOR: 0 - FENERBAHÇE: 0
 
SİVASSPOR: Borjan, Uğur, Erhan, Navratil, Ziya, Pedriel, Doğa, Kadir, Erman, Aatif, Eneramo
 
FENERBAHÇE: Mert, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selçuk, Kuyt, Alex, Sow
 
Spartak Moskova’yla yaptığı müthiş mücadelede istediğini elde edemeyen ve Devler Ligi kapısından dönen Fenerbahçe, ligde aradığı morali Sivas deplasmanında da bulamadı. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada her iki taraf da gol kaydına muvaffak olamadı.
 
Bu zorlu karşılaşmada sakat Volkan, Krasiç ve Serdar Kesimal ile Sivas’a götürülmeyen Baroni, Bienvenu gibi oyuncular yer almadı.
 
MAÇTAN NOTLAR
 
- Karşılaşmanın ilk yarısı oynanmakta ve 4. dakikada Alex'in altı pas üzerinden yaptığı kafa vuruşu kaleci Borjan'da kaldı.
 
- Dk. 35. Fenerbahçe ceza sahası içerisinde Gökhan Gönül'ün uzaklaştıramadığı topu Aatif Chahechouhen'in şutunu kaleci Mert parmaklarının ucuyla dışarıya gönderdi.
 
İKİNCİ YARI
- Dk. 51: Sivassporlu Aatif Chahechouhen ceza sahası içerisinde kaleci Mert ile karşı karşıya kalacakken ayağı zemine takıldı ve topu kaybetti.
 
- Dk. 65: Mehmet Topal Sivasspor ceza yayı üzerinden Mehmet Topal'ın sert şutu direkten ve çizgiden döndü.
 
- Dk. 66; Bu kez Sivassporlu Erman'ın sert şutu Fenerbahçe kalecisi Mert tarafından yapılan kurtarışla kornere gönderildi.
 
Maç golsüz eşitlikle sonuçlandı.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler