Kanarya zirveyi bırakmıyor

Kanarya zirveyi bırakmıyor

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırladı. Sarı-lacivertliler ilk yarıda Stoch ve Alex'in golleriyle mücadeleden 2-0 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

FENERBAHÇE 2-0 İSTANBUL BB

Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakem: Fırat Aydınus

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Stoch (Dk.71 Güiza), Alex (Dk.86 Gökay), Semih (Dk.71 Caner)

İstanbul BB: Oğuzhan, Rızvan, Can, Metin, Ekrem, Holmen, Mahmut, Cihan (Dk.67 Efe), Holosko (Dk.82 Tevfik), Tum, İbrahim Akın (Dk.59 Ali Güzeldal)

Goller: Dk.2 Stoch, Dk.45 Alex (Fenerbahçe)

Sarı Kartlar: Ekrem (İstanbul BB)

MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptıkları mücadelede 5 hafta sonra Stoch'a ilk 11'de şans verdi.

Ligde geçen hafta deplasmanda Bucaspor karşısında 3-1 geriye düştüğü maçı 5-3 kazanmasını bilen kadroda tek değişiklik yapan Aykut Kocaman, orta alanın solunda görev yapan Caner'in yerine Stoch'u sahaya sürdü.

En son 25. haftadaki Konyaspor maçında ilk 11'de yer alan Stoch, ikinci yarıda oyuna dahil olduğu son iki haftada ortaya koyduğu performansla teknik direktör Kocmaman'ın gözüne girerek, 5 haftalık bir sürenin ardından ilk 11'de yer buldu.

NİANG VE DİA KADRODA YOK

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Niang ve Dia, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kadrosunda yer almadı.

Son iki gündür takımdan ayrı çalışmalar yapmaya başlayan iki futbolcu, 18 kişilik kadroya alınmadı.

Niang ve Dia'nın yanı sıra Bilica, İlhan ve Özer maç kadrosunda bulunmadı.

KUPALARIYLA TRİBÜNLERİ GEZDİLER

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Erkek Voleybol Takımı ve U15 Futbol Takımı oyuncuları, bu sezon kazandıkları kupalarıyla tribünleri gezdiler.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2010-2011 sezonunu şampiyonu olan bayan basketbolcular, Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde sezonu şampiyon bitiren erkek voleybol takımı ve Coca Cola Akademi U15 Ligi Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan futbol takımı oyuncuları kupalarıyla saha içinde tur atarken, tribünlerden alkış aldı.

TARAFTARDAN BÜYÜK DESTEK

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki mücadelesi taraftarına da büyük bir heyecan yaşatırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da tribünler doldu.

Taraftarlar, futbolculara, maç öncesi ısındıkları bölümde, yaptıkları yoğun tezahüratlarla moral verdi.

Bu arada deplasmandaki Bucaspor maçının kahramanlarından Güiza'ya tribünlerden sevgi gösterileri yapılırken, İspanyol forvet tribünleri selamladı.

Taraftarlar Türk Telekom Kale arkası tribününde yaptıkları koreografide sarı ve lacivert renklerdeki kartonlarla tribüne boydan boya ''İnandık Size'' yazdı. Seremoni yapıldığı sırada bu yazının altında da ''Şampiyonluk inanın şimdi çok yakın'' yazılı pankart yer aldı.

BARCELONA'DAN YETKİLİ İZLEDİ

Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını ünlü İspanyol ekibi Barcelona'dan bir yetkili takip etti.

İspanyol ekibinin futbolcu izleme komitesinin görevlendirdiği yetkilinin, sarı-lacivertli futbolculardan Gökhan Gönül'ü takip ettiği biliniyor.

Karşılaşma, vefat eden Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Güven Sazak için yapılan saygı duruşunun ardından başladı. Saygı duruşu esnasında bütün tribünlerden alkışlar yükseldi.

TRABZONSPOR: 3 - GAZİANTEPSPOR: 0

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta maçında Trabzonspor ile Gaziantepspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Geçen hafta liderliği averajla Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor, rakibini Burak (2) ve Pawel Brozek'in golleriyle 3-0 yendi, takibe devam dedi.

KAYSERİSPOR: 1 - BURSASPOR: 0

Kayserispor ise ligin üst sıralarında bulunan Bursaspor'u kendi evinde 53. dakikada Jonathan  Santana'nın ayağından kazandırdığı tek golle geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler