Kandil şebekesi AKPyi tuş etmiştir

"Kandil şebekesi AKP'yi tuş etmiştir"

İmralı ile başlayan görüşmeler için Erdoğan'ı yerden yere vuran Bahçeli, açtı ağzını yumdu gözünü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin gündeminde İmralı ile yapılan görüşmeler var..

İşte Bahçeli'nin grup konuşması:
 
"Hükümet geride kalan 1 yılı tamamen günübirlik meselelerle geçiştirmiştir. AKP kendisine verilen demokratik krediyi cebine doldurmak için fırsat görmüştür. Türkiye'nin milli çıkarlarını ucuz siyaset malzemesi yapma girişimleri hız kazanmış, ytasama yürütme ve yargı arasındaki çekinme sıklaşmıştır.
 
Bu yılın ilk haftasındaki PKK havariliğindeki heves 2013'ün nasıl geçeceğinin sinyalini vermiştir. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını bir kez daha kutluyorum.
 
Milletimizi ilgilendiren her meselenin siyaset tarafından imkan ve kaynakların gözetilerek makul bir çözüm yoluna ulaştırılması gerekmektedir. AKP PKK İmralı arasında kurulan diyalog ve müzakere köprülerinin yeni yılla birlikte başlaması üzerine bu değerlendirmelerimizi paylaşmayı umuyoruz.
 
TÜRKİYE'NİN MİLLİ VARLIĞI TEHLİKEDEDİR
 
Dürüstlükten yoksun, idealden mahrum siyasi yönetimler milletimizin hak ettiği seviyelere gelmesine katkı vermemişlerdir. AKP hükümetinin tehlikeli yol geride bıraktığımız tüm olumsuzluklardan çok daha keskin sonuçlara yol açmaktadır. Etrafı ateşle çevrilmiş, kara ve ara bir dönemden geçen Türkiye millet olarak çok ciddi beka sorunuyla karşı karşıyadır. Türkiye'nin milli varlığı tehlikededir. Ülkemizi etnik tuzakların içine çekmek isteyen küresel oyunların AKP'yle başını kaldırıp inisiyatif elde ettiği anlaşılmaktadır.
 
İşbirlikçiler sıra sıra dizilmiş, emperyalizmin uşakları saf saf hizalanarak AKP'de buluşmuştur. 1919'lu yıllardaki milli kuvvet üç hilalde canlanmıştır.
 
ANAYASAL DEĞİŞİKLİĞE GİDİLECEK VE
ÜNİTER YAPI BOZULACAKTIR
 
Türkiye'nin yıkılması için atılan yıkım yolunda PKK dayatmalarının hayata geçirilmesi için psikolojik ortam hazırlanacak ve idari ve hukuki düzen hayata geçirilecektir. İmralı canisinin hapishane koşullarının iyileştirilmesi gündeme gelecek. Kanun değişikliği gerektiren konularda değişiklikler yapılmaya çalışılacaktır. 3. aşamada Anayasal değişikliğe gidilecek ve üniter yapı bozulacaktır. Türk milli kimliğinin değişmesi ikinci bir dilin eğitim dili haline gelmesi, AB yerel yönetimler özerklik şartının hayata geçirilmesiyle federasyona geçirilmesi taksit taksit hayata geçirilecektir. Bıçak artık kemiğe dayanmıştır. İçine sürüklendiğimiz bu şartlar karşısında milli bir seferberlik bilinciyle harekete geçmeliyiz. Devlet ve toplum hayatımızın her alanının kemirilmesine ilgisiz ve tepkisiz kalmak gaflet olacaktır. MHP bu hassasiyetle hareket edecek ve gücüyle Türkiye'ye ve Türk milletine sahip çıkacaktır. Türk milleti yeni yılın ilk gününden itibaren yeni bir müzakere ve mütareke arayışlarına şahitlik etmektedir.
 
Başbakan İmralı'yla görüştüğünü ifşa etmiştir. AKP'nin İmralı adasına düşkünlüğü yeni değildir. Yeni olan Başbakan'ın pervazsızlığı ve meseleyi sıradan görerek topluma kabul ettirme çabasıdır. Başbakan Erdoğan çizmeyi aşmış, eşiği aşmıştır ve imralıya demir atmıştır. Pazarlık masasına oturularak Türk milletinin geleceğiyle oynuyorlar. Cumhurbaşkanı Gül'ün 9 Mayıs 2009 yılında sarf ettiği ister terör ister güneydoğu meselesi deyin bu sorun mutllaka çözülmelidir sözleri sonrası Türkiye karanlık bir sürece girmiştir.
 
KANDİL ŞEBEKESİ AKP'Yİ TUŞ ETMİŞTİR
 
PKK ile yürütülen pazarlıklar ilk olarak 1 Ağustos'ta gerçekleştirildi. 12 kötü adamla polis akademisi zemininde görüşmeler yapıldı. 19 Ekim 2009 tarihli Habur terörist karşılama görüntüleri almıştır. Davul ve zurnalarla karşılanan teröristler AKP'yi sınırdan teslim almıştır. Çadır mahkemelerde aklanmalar Türk tarihinin şahit olduğu en rezil manzaraların başında gelmektedir. Katillerin örgüt elemanları kan dökmeye can  almaya devam etmişlerdir. Başbakan'ın süreci sil baştan yaparız çıkışları nafile olarak kalmaya mahkum olmuştur. Kandil şebekesi AKP'yi tuş etmiştir. İlerleyen süreçte analar ağlamasın projesi çökmüş hergün omuzlardaki şehit cenazeleri birbirini izlemiştir. Olan Türk milletine olmuştur. Ellerinde kaleşnikof ve havan topu olanlarla demokrais konuşulmuş barış çubukları içilmiştir. Habur'dan sonra da görüşmeler başlanmış, Oslo görüşmeleri bu şekilde cereyan etmiştir. Parti olarak bu görüşmeleri ilk kez dillendirdiğimizde bize hakaret etmişti. Kendisi Kayseri Cumhuriyet meydanındaki konuşmasında 'Bizim PKK ile bir araya geldiğimiz yönünde şerefsizliğini gösterenler. ' demişti. Bir sonraki gün 23 Ağustos'ta bir TV programında İmralı ile yapılan görüşmeleri kabul etmek zorunda kalmıştır.
 
YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANMIŞ!
 
Biz hükümet olarak görüşmüyoruz. Devletin istihbarat örgütleri görüşüyor diyerek devleti sorumlu göstermiştirt. Devletin sürekliliği var, bizden önce de İmralı'da görüşmeler yapılmış diyerek kendisini aklamaya çalışıyor. Benim ve ya arkadaşlarmın masaya oturduğunu ispatlamazsanız şerefsizsiniz kabalığını göstermiştir. Yalancının mumu yatsıya kadar yanmış, pinokyoluk kimseye bir şey katmamıştır. Bu görüşmeler ortaya çıktığına göre şerefsiz kimdir. Şerefsizlik kimin payına düşmüştür. Her defasında ikmale kalmışların Türk devletinin şerefini sahipalenmesi nasıl mümkün olacaktır. BAtan şeref teknesi bölücülük okyanusundan nasıl çıkarılacaktır. Gelin şu bonusu fazlasıyla artan şerefsizlik bahsini kapatalım. Bizim payımıza gecikmiş iadeyi itibarı size de yüz kızarıklığı düşsün.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler