Kanye West'in eşi Bianca Censori sokaklarda neredeyse çıplaktı!

Kanye West'in eşi Bianca Censori sokaklarda neredeyse çıplaktı!

Kim Kardashian'ın eski kocası Kanye West'in eşi Bianca Censori son dönemde giyim tarzıyla gündeme geliyordu. Ünlü Rapçiyle İtalya'da yaptığı gezide neredeyse çıplak kıyafetiyle dolaşan modacı herkesi şoke etti.

KİM Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in sessiz sedasız evlendiği Bianca Censori son dönemde sokak stiliyle adından söz ettiriyor.

Bir süredir Kanye West ile el ele sokaklarda yürürken giydiği tuhaf kıyafetlerle dikkat çeken Bianca Censori bu konuda geri adım atacak gibi de durmuyor.

Ekran Alıntısı

27 yaşındaki Avustralyalı mimari tasarımcı Bianca Censori, İtalya'da neredeyse çıplaktı. 46 yaşındaki West'le alışveriş yaparken görüntülenen genç kadının kalçasını saran taytı ve ten rengi üstü ilginçti.

2

Vücut hatları tamamen ortada olan genç kadına bir bakan bir daha baktı. Eşi Kanye ise siyahlar içinde ve ayakkabısız olarak sokaklarda dolaşarak dikkat çekti.

İtalyan halkı Kim Kardashian'a benzeyen yeni eşin kıyafetlerini sosyal medyada 'saygısızlık' olarak nitelendirdi ve bazıları ise çiftin muhafazakar Katolik mirasıyla bilinen bir ülkede hoş karşılanmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler