Kaptanlardan Başkan Karaaliye teşekkür

Kaptanlardan Başkan Karaali'ye teşekkür

Çankırıspor'un kaptanları Murat, İbrahim, Ahmet Turan ve Orkan Balkan Başkan Karaali'ye teşekkür ettiler.

2. Lig Beyaz Grup takımlarından Çankırıspor'ın takım kaptanları Murat Yıldırım, İbrahim Karaca, Ahmet Turan ve Orkan Balkan, Çankırıspor için gece gündüz mesai harcayan ve ailesinden çok takımla birlikte olan Kulüp Başkanı Sevda Karaali'ye hem anne olarak hem başkan olarak teşekkür ettiler..
 
Kaptanlar, Çankırıspor'un çok yol aldığını ve takımın bugünlere gelmesinini; başkanlarının, teslim olmadan bıkmadan usanmadan çalışmasının ürünü olduğunu söyleyerek, "Biz bu sene çok başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz" dediler. 
 
Takım adına açıklama yapan Murat Yıldırım, "Futbolcular olarak Kulüp Başkanımız Sevda Karaali'nin azmi ve çalışkanlığından çok etkilendik. Bu emeğe çok değer veriyor ve çok saygı duyuyoruz. Aynı birlikteliğin şehirde de olması gerekiyor ki, başarı gelsin. Bütün herkesin, Çankırıspor camiasının yaklaşan bayramını da kutluyoruz" diye konuştu.
 
ANKARA'DA ŞEKERSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI
Öte yandan, lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Çankırıspor 6 Ağustos Salı günü Ankara'da Şekerspor ile bir hazırlık karşılaşmasına çıkacak.
 
Şekerspor'un Etimesgut'daki tesislerinde saat 17.00'de oynanacak karşılaşma için mavi-beyazlılar salı sabahı Ankara'ya gidecekler.
 
Karşılaşma sonrası kamptaki futbolcuların ve teknik kadronun bayram iznine ayrılacağı ve 11 Ağustos Pazar günü de Topuk Yaylası'nda 12 gün sürecek olan ikinci kamp dönemine başlayacağı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler