Kar maskesiyle 8 kadına tecavüz etti

Kar maskesiyle 8 kadına tecavüz etti

Ankara’da birinci katlarda bulunan 12 ayrı eve girip, yalnız yaşayan 8 kadına tecavüz iddiasıyla, kar maskeli 36 yaşındaki Nejat E. yakalandı.

Çankaya, Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde yalnız yaşayan ve birinci katta oturan kadınları takip eden şüpheli, pencereden girdiği evlerde 8 kadına tecavüz etti.

Yine girdiği evlerde 4 kadını da taciz edip tecavüze yeltenen şüpheli, kadınların bağırmaları üzerine korkup kaçtı. Son tecavüzden sonra girdiği binanın güvenlik kamerasına takılan şüphelinin yakalanması için Özel ekip kuruldu. Dedektifler, ayda bir ortaya çıkıp, tecavüz olayı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan sapığı Yenimahalle’de girdiği bir binanın güvenlik kamerasından tespit etti. Adım adım şüpheliyi takip eden polis, Nejat E.’yi evinde gözaltına aldı.

Bir inşaat firmasında şoför olarak çalıştığı ve bekar olduğu öğrenilen Nejat E.’yi mağdur kadınlar teşhis etti. Zanlının mağdurları arasında yaşlı 2 kadının da bulunduğu kaydedildi. Nejat E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler