Karaali de aday olmazsa!

Karaali de aday olmazsa!

2. Lig takımlarından Bandırmaspor yönetimi genel kurulda aday olmadı...

2. Lig takımlarından Bandırmaspor’un Olağan Genel Kurulu Ticaret Odası Toplantı Salonunda yapıldı. Genel kurulda Mehmet Kılkışlı ve yönetimi aday olmayınca, Genel Kurul 26 Haziran 2013 tarihine ertelendi.
 
KILKIŞLI MALİ DESTEK İSTİYOR 
Genel kurulda konuşan Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı, mevcut gelir kaynaklarıyla görevlerini sürdürebilmelerinin mümkün olmadığını söyledi. Kulübün bu gün itibariyle toplam borcunun 3 milyon 800 bin TL olduğunu açıklayan Kılkışlı, "Bu hafta içinde Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ile görüşerek kulübün sabit gelir kaynaklarının arttırılması konusunda destek isteyeceğiz. Bu desteğin verilmemesi halinde 26 Haziran’da yapılacak genel kurulda ben ve arkadaşlarım yönetim kuruluna aday olmayacağız" dedi. 
 
BELEDİYE’DEN İSTEKLERİ 
Kılkışlı "Bandırmaspor olarak TOKİ’de bulunan sosyal tesislerin güvenliğinin, idman sahalarının bakım ve onarımlarının belediye park bahçeler müdürlüğü ekiplerince yapılmasını, kulüp otobüsünün şehir içi ve şehir dışı maçlara giderken yakıt ihtiyacının yerel yönetim tarafından temin edilmesini, mevcut tır parkı ve önümüzdeki günlerde hizmete sokulması planlanan kamyon garajının işletmesinin kulübe verilmesini talep etmekteyiz. Bu taleplerimizin karşılanmaması halinde aday olmayacağız" şeklinde konuştu. 
 
Bu taleplerinin yerine getirilmesi halinde Bandırmaspor’un 700 bin TL tutarında ek gelir elde edeceğini dile getiren Kılkışlı, konuşmasını şöyle noktaladı: "Kulüp yönetimi olarak taleplerimiz hukuk çercevesindedir. Konunun meclis gündemine gelmesi halinde taleplerimizin oy birliğiyle kabul edeceğinden hiçbir kuşkum bulunmamaktadır."
 
KARAALİ DE AYNI YOLU İZLERSE?!
Bandırmaspor yönetiminde yaşanan kaos, önümüzdeki günlerde genel kurul yapacak mevcut Çankırıspor yönetimi için de geçerli olabilir mi?
 
Haziran ayı içerisinde kongreye gidecek olan Çankırıspor Kulübü Sevda Karaali başkanlığındaki yönetim, genel kurulda benzer taleplerde bulunur ve yönetime aday olmazsa nasıl bir sonuç çıkar?
 
Bilindiği gibi, Çankırıspor Kulübü mali yönden yaşadığı sıkıntılarla birlikte, başta Çankırı Belediyesi olmak üzere Çankırı'nın yerel dinamiklerinden yeterli desteği alamıyor.
 
Kulübü deplasmanlara taşıyacak kendine ait otobüsü olmadığı gibi, antrenman sahası da bulunmuyor.
 
Yaşanılan tüm bu olumsuzluklar gözönüne alındığında, Bandırmaspor'la kıyaslanmayacak ölçüde mağduriyet yaşayan Çankırıspor yönetiminin önümüzdeki günlerde izleyeceği strateji merakla bekleniyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler