Karabükte, önce oğlunu boğdu ardından da!.

Karabük'te, önce oğlunu boğdu ardından da!.

Eşinin boşanan baba, görmeye gittiği

oğlunu öldürdü arından ise...
 
Karabük'ün Yenice ilçesindeki ormanlık alanda bir süre önce boşandığı eşini öldürmeye teşebbüs eden baba, 4 yaşındaki oğlunu boğdu ardından da intihar etti.

İddiaya göre, Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde ikamet eden Türkiye Taşkömürü Kurumu maden işçisi Mehmet Muslubaş (38), yaklaşık 6 ay önce boşandığı bildirilen eşi Hatice Bekmezci (34) ile 4 yaşındaki oğlu Suat'ı görmek için yaşadıkları İstanbul'a gitti.

Eşi Bekmezci ve oğlunu yanına alarak 67 YA 641 plakalı otomobiliyle henüz belirlenemeyen nedenle Yenice ilçesine bağlı Kayadibi köyündeki ormanlık alana giden Muslubaş, burada tartıştığı eşini eliyle boğmaya çalışıp öldüğünü zannedince bıraktı.

Cinnet getiren baba, boğazını sıkarak oğlunu öldürmesinin ardından ağaca bağladığı halatla intihar etti.

Ormandan geçen dereye balık tutmaya giden bir vatandaşın Muslubaş'ı ağaca asılı görmesi üzerine haber verdiği jandarma ile 112 Acil Servis ekipleri olay yerine geldi.

Muayenede, Mehmet Muslubaş ile oğlunun öldüğü belirlendi, yaşadığı tespit edilen kadın Karabük Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hatice Bekmezci'nin boynunu kırıldığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Muslubaş'ın yaşadığı Gökçebey'e bağlı Çukur köyü muhtarı Recep Uslu, AA muhabirine, madencinin 3-4 gündür görülmediğini belirterek, ''Eşiyle 6 ay önce boşanmıştı. Sanırım barışmak istiyordu. Olayı duyunca şoke olduk'' dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (kaynak: bugun.com.tr - AA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler