Karamanda tüyler ürpertici olay

Karaman'da tüyler ürpertici olay

Döverek öldürdüler ve cesedi evde sakladılar...

Karaman’da aralarında borç nedeniyle daha önceden husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişiyi döverek öldüren 1 kişiyi de ağır yaralayan 3 zanlının, cesedi ve yaralıyı bir gün boyunca evde tuttukları anlaşıldı. Korkunç olay, eve gelen zanlılardan birisinin kızkardeşinin ısrarıyla orta çıktı.
 
Olay, Pazartesi günü akşam saatlerinde merkeze bağlı Kılbasan yolu üzerinde meydana geldi. Osman Develi (40) ve kayınbiladeri Yaşar Ceylan (29), yol üzerinde daha önceden aralarında borç meselesi nedeniyle husumet bulunan Duran U.(33), Müslüm B. (45) ve Mustafa S. (27) ile karşılaştı. İki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Osman Develi ve Yaşar Ceylan, Duran U. ve arkadaşları tarafından darp edildi. Develi ve Ceylan’ın bayılması üzerine paniğe kapılan şüpheliler, yaralıları otomobile bindirerek Duran U.’nun evine götürdü.
 
DÖVEREK ÖLDÜRMÜŞLER 
Olay, dün akşam saatlerinde Duran U.’nun ablası Perihan U.’nun (40) eve gelmesiyle ortaya çıktı. Yaralıları evde gören Perihan U., durumu sağlık ekiplerine haber vermek istedi. İddiaya göre Duran U. ise ablasına engel olmak istedi. Perihan U., "Eğer 112’yi aramasanız ben polisi arayacağım" demesi üzerine Duran U., 112’yi arayarak evde 2 yaralı olduğunu söyledi. Eve gelen sağlık ekipleri yaralılardan Osman Develi’nin dövülerek öldüğünü belirledi. Yaşar Ceylan ise ambulansla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
CESEDİN BAŞINDA BEKLEMİŞLER 
Osman Develi’nin cesedi yapılan incelemenin ardından Karaman Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Borç meselesi nedeniyle öldürüldüğü ve cesedin başında bekledikleri öğrenilen Duran U., Müslüm B. ve Mustafa S. evin önünde yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerin sorguları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler