Karamemiş: Çankırı’nın boşa geçirilecek bir dakikası bile yok!

Karamemiş: Çankırı’nın boşa geçirilecek bir dakikası bile yok!

İYİ Parti'nin Çankırı milletvekili adayı iş insanı Mehmet Ali Karamemiş, 14 Mayıs Pazar günü yapılan seçim sonuçları sonrası yazılı bir açıklama yaptı. Karamemiş'in açıklaması şöyle:

"Değerli Çankırılı hemşehrilerim, kıymetli dava arkadaşlarım;

14 Mayıs Milletvekilliği genel seçim sürecini geride bıraktık. Seçimlerin vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çankırı halkının tercihi başımızın üzerinedir.

İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in tensipleriyle çıkmış olduğum yolculukta ailem, ekip arkadaşlarım, İYİ Partili kardeşlerim ve Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla birlikte büyük bir emek sarf ettik. Her yerde söylediğim gibi bir partinin değil 'Çankırı’nın milletvekili' olmak niyetiyle samimi bir gayret sergiledik.

Siyasi liderlerin ötekileştirici dilinin olumsuz etkisi dışında şahsımıza yönelen en ufak bir hoşnutsuzlukla karşılaşmadım. Her gittiğimiz kapıda, yaptığımız esnaf ziyaretlerinde, caddede sokakta karşılaştığımız vatandaşlarımızla, hemşehrilerimizle kucaklaştık. Güler yüz, tatlı dil, hoş sohbet ile karşılandık. Vatandaşlarımızdan aldığımız enerji motivasyonumuzu her geçen gün daha da arttırdı. Bu anlamda bizlere kucak açan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bizlere inanan, mücadelemize her ne şekilde olursa olsun katkı sunan, oyları ve duaları ile yanımızda olan herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Çankırı’mızın bu vatanın bölünmez bütünlüğüne en çok katkı veren illerden birisi olmasına rağmen ülke ekonomisinden, yatırımlardan hak ettiğini alamaması, Çankırı’mızın hakkıyla temsil edilememesi bir çok hemşehrimizi olduğu gibi bizleri de ziyadesiyle üzmektedir.

Çankırı’nın boşa geçirilecek bir dakikasının bile olmadığını biliyorum. Çankırı kavga ve kırgınlıklarla, boş siyasi çekişmelerle vakit kaybetmemeli. Seçim sürecinde de hep bu bilinçle hareket ettim. Çankırı söz konusu olduğunda siyasi kimliğimi bir tarafa bırakacağımın sözünü verdim. Birlikte olursak, el ele verirsek bu şehri kalkındırabilir, birbirinin önüne engel koyan değil engelleri kaldıran olursak bu şehrin gelişmesine katkı sağlayabiliriz.

Yüzlerce ülke gezdim, onlarca ülke ile ticaret yaptım. Bize bugün iyi denilen hayattan çok daha iyilerinin olduğunu gördüm. Çankırılı hemşehrilerimin de çok daha iyi şartlarda yaşayabileceğini umut ettim. Beni tanıyanlar bu şehirden maddi en ufak bir beklentim olmadığını, tek gayemin Çankırı’ya yeni bir ufuk, yeni bir bakış açısı kazandırma ve hemşehrilerime hizmet etme olduğunu bilirler. Bu şehri eğitimde, üretimde, sanayide, ticarette, istihdamda, turizmde, sağlıkta ve sosyal hayatta daha ileriye taşımalıyız ki, gençlerimiz bu şehri terk etmek zorunda kalmasınlar. Hemşehrilerimiz çok daha refah bir hayat sürsünler.

Seçim çalışmalarımızda daha yakından gördüm ki, ilçelerimiz, köylerimiz ve tüm hemşehrilerimiz için yapılması gereken yüzlerce iş geride bekliyor. Tüm bu adımların bir an önce atılması, şehrimizin sorunlarının ivedilikle çözülmesi milletvekilliği görevine seçilen hemşehrilerimiz için bu şehre karşı tarihi bir sorumluluktur. Hem şahsım hem de parti teşkilatlarımız olarak tüm bu süreçlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Çankırı’yı seviyorum, burası benim memleketim. Hemşehrilerimizin tercihinin hayırlara vesile olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler