Karatekin 43. yaşına girdi

Karatekin 43. yaşına girdi

Çankırı'nın yerel gazetesi Karatekin, 42 yıldır sürdürdüğü yayın hayatını bugün de başarıyla devam ettiriyor.

Çankırı'nın yerel gazetesi Karatekin, kuruluşunun 43. yılını kutladı. 42 yıl önce Ahmet Kayıkçı tarafından kurulan gazete, 42 yıldır aralıksız olarak yayında olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Gazeteniz Karatekin, 30 Ağustos Zafer Bayramı, Ramazan Bayramı ve 43. yaşına girmenin mutluğunu okurları ile paylaşıyor.

KAZIM KAYIKÇI: BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYANLARA

“Mahalli basın kuruluşu olmanın sorumluluğunu taşıdığını çok iyi bilen Karatekin bu sorumluluğun gereğini yerine getirmeye devam ediyor” diyen gazetenin imtiyaz sahibi Kazım Kayıkçı, “Bu sene 3 önemli günü siz okurlarımızla bir arada paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu tesisin bir hizmetkarı olmaktan mutlu olduğumu ve bu günlere gelinmesinde emeği geçen dağıtıcısından baskıcısına, muhabirinden yazarına 1969’dan bu yana Karatekin’e emek vermiş, herkes bu gazetenin bir parçası olarak arşivlerimizde tazeliğini koruyor. Bugünün başarısı arka plandaki bu çaba ve özveridir.

Vatandaşların sorunlarını gün­deme taşıyarak kamu-halk ilişkisin­de bir denge unsuru olan Karatekin Gazetesi, doğruları söylemekten, gerçekleri yazmaktan imtina et­meden 42 yıldır sürdürdüğü yayın hayatını, ilk günkü heyecanı ile sür­dürmeye devam edecektir. 42 yıldır bizleri yalnız bırakmayan tüm okurlarımıza sonsuz teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler