Karayolları bölge müdürü Çankırıda

Karayolları bölge müdürü Çankırı'da

15. Bölge Müdürü Sami Uyar, şehir içerisinde süren yol çalışmaları için Çankırı'da...

Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar, Çankırı şehir merkezinde incelemelerde bulunuyor.

İncelemelere milletvekili İdris Şahin, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve belediye fen işleri çalışanları eşlik ediyor.

Milletvekili Şahin'den alınan ilk bilgilere göre "Bölge Müdürünü Çankırı'ya davet ederek sürdürülen yol çalışmaları hakkında birinci elden bilgi sahibi olalım dedik. Bunun yanısıra önümüzdeki süreçte yapılacak projelendirilmiş işleri de detaylıca masaya yatıracağız. Şehir içindeki yol çilesinin büyük bir bölümü tamamlanmak üzere. Çok büyük aksilikler olmazsa yolun bir bölümünün Bayram öncesi trafiğe açılması için gayret gösteriyoruz" dedi.

Milletvekili Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sürdürülen çalışmalar kapsamında Hacıali tesislerinden Küçük Sanayi'ye kadar olan bölüm dışında çalışmalar tamamlanmak üzere. Terminal kavşağı ve Büyük Otel önündeki yol çalışmaları bayrama kadar tamamlanmış olacak. Devlet Hastanesinin bulunduğu bölgeye büyük kavşak yapımı halen sürdürülüyor. Bölgede istinad duvarlarınının yapımının da bayram öncesi tamamlanması hedefleniyor. Çankırı Lisesi önünde yaşanan sıkıntıların da ortadan kalkması yönünde yoğun bir çalışma var. Bütün bunları yan yana getirdiğimizde şehir içerisinde yapılması gereken çalışmanın bayrama kadar yüzde 80-85'lik bölümünün tamamlanacağını ve halkımızın hizmetine açılacağını düşünüyorum."

Şahin "Sürdürülen çalışmalar nedeniyle Askerlik şubesi ve Jandarma'nın bir bölüm arazisi içerisine girildi. Bu izinlerin alınması yönünde Vali beyin de katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda, yapılması gereken yazışmaların elden takibi ve muvafakatların ivedilikle alınması yönünde görüş birliğine vardık" diyerek sözlerini tamamladı.

bqvfh9bciaiw6yx.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler