Kardemir Karabükspor: 1 - Galatasaray: 2

Kardemir Karabükspor: 1 - Galatasaray: 2

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Karabükspor engelini 2-1'le aştı.

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 4-1 yenilerek 2. tur şansını oldukça azaltan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Karabükspor'a konuk oldu. Sarı kırmızılıların hedefi, zorlu deplasmandan kazanarak dönerek hem zirve yarışına devam etmek, hem de bozulan moralleri düzeltmekti. Ev sahibin amacı da bu sezonki istikrarsız sonuçlara bir nota koymaktı.  

Kardemir Karabükspor'da da sakatlıkları süren Ahmet İlhan Özek, Emre Özkan, Viola ve Sow ile sarı kart cezalısı Traore sahada yer almadı. Galatasaray'da da sakatlığı bulunan Semih Kaya ile Goran Pandev, Alex Telles ve Veysel Sarı'nın yanı sıra sarı kart cezalısı Olcan Adın, Kardemir Karabükspor karşısında forma şansı bulamadı. Prandelli, geçen hafta yedek bıraktığı Sneijder'e bu kez ilk 11'de görev verdi. 

Sarı kırmızılı takım, karşılaşmaya golle başladı. 3. dakikada kullanılan kornerde çok iyi yükselen Chedjou, bu sezonki 2. golüyle takımını öne geçirmeyi başardı. İlk yarı boyunca kontrolü elinde bulunduran Galatasaray, Dzemaili ve Burak ile 2 kez gole çok yaklaştı. Ancak bunlarda Waterman oldukça başarılıydı. İlk yarı da 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle sona erdi. 

İkinci yarı, ilk yarıda olduğu gibi başladı. Geride çok adamla oyunu kontrol eden Galatasaray, duran toptan golü kalesinde gördü. 57. dakikada kullanılan kornerde bu kez Karabük stoperi Emre çok iyi yükseldi ve skora  dengeyi getirdi.

Tekrar öne geçmek için bastıran Galatasaray'da 67'de oyuna giren Umut Bulut, sadece 4 dakika sonra takımını öne geçiren gole imza attı. Golden sonra Burak, 2 tane çok önemli fırsatta golle buluşamadı. 

Kalan bölümde kalesini iyi koruyan Galatasaray, maçı 2-1 kazandı ve puanını 19'a çıkardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler