Kardeş kavgasına kalaşnikof karıştı: 6 ölü

Kardeş kavgasına kalaşnikof karıştı: 6 ölü

Osmaniye'de iki kardeş arasındaki kavgaya, gönüllü koy korucularının bulunduğu akrabalar da dahil oldu ve kalaşnikoflar ateşlendi: 6 ölü, 1 yaralı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 2 kardeş arasında çıkan tartışmaya akrabaların da karışmasıyla silahlı çatışmaya dönüştü. Ortalığın savaş alanına dönüştüğü çatışmada hepsi akraba olan 6 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
 
Olay, akşam saatlerinde Düziçi İlçesine bağlı Çatak Köyünde meydana geldi. İki kardeş arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Akrabaların da dahil olduğu tartışma, kavgaya dönüşünce gönüllü köy korucusu oldukları belirtilen her iki taraf da birbirlerine uzun namlulu kalaşnikof marka silahlar ateş açtı. Çatışmada Tavut ve Sümbül ailelerinden 6 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. 
 
Gönüllü köy korucusu olan iki aile aileye mensup bireyler arasında yeni bir çatışma yaşanmaması için köye sevk edilen jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Yaralıların götürüldüğü Düziçi Devlet Hastanesi çevresinde önlem alan güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler