Karımı öldürdüm, gelin beni alın

"Karımı öldürdüm, gelin beni alın"

Boşanmak için dava açan eşini tüfekle öldürdü!

Adana'da Süleyman K. (51) kendisine boşanma davası açan eşi Semiha K.'yi (51) pompalı tüfekle öldürdü. Daha sonra polis ekiplerini arayan Süleyman K., "Karımı öldürdüm, gelin beni alın" dedikten sonra olay yerine gelen polislere teslim oldu.

Adana'nın Yüreğir İlçesi Kışla Mahallesi'ndeki evinde yaşayan işçi emeklisi Süleyman K., saat 18.00 sıralarında eve geldiğinde kendisinden boşanmak için dava açan eşi Semiha'nın eşyalarını topladığını gördü. İddiaya göre, "Ne olur beni terketme, gitme" diyerek engel olmaya çalışan eşinin gitmekte ısrar etmesi üzerine, Süleyman K. ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Süleyman K., otomatik pompalı tüfeği alıp eşine doğru rasgele ateş etti. Vücudunun değişik yerlerinden yaralanan 4 çocuk annesi Semiha K. olay yerinde hayatını kaybetti.

''GELİN BENİ ALIN''
Eşini öldürdükten sonra bir süre cesedin başında bekleyen Süleyman K., cep telefonundan 155 polis imdat hattını arayıp, "Karımı öldürdüm, gelin beni alın" diyerek kendini ihbar etti. Olay yerine gelen Cinayet Bürosu ekipleri, Süleyman K.'yi suç aleti tüfekle teslim aldı.

''HAKARET ETTİ''
Cinayet Bürosuna götürülen katil zanlısı koca Süleyman K., eşinin boşanmak için kendisine dava açtığını ve ilk duruşmaya girip çıktıklarını söyledi. Eşinin bir hafta önce de belediyede işe girdiğini belirten Süleyman K., "Akşam eve geldiğimde kiralık bir ev tutmuş ve eşyaları götürmeye çalışıyordu. Kendisine gitmemesini söyledim. Bana hakaret edince çılgına döndüm ve vurdum" dedi. Öldürülen Semiha K.'nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

kaynak: haberturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler