Karısını kaçıran adama 4 şarjör mermi sıktı

Karısını kaçıran adama 4 şarjör mermi sıktı

Ankara'nın Evren ilçesinde yaşanan olay görenleri dehşete düşürdü.

Karısını kaçırdığı adamı tahrik eden Fahri Yücel, tam 30 kurşunla vuruldu. Mermisi biten eski koca, adamın cinsel organını kesmek için bıçak aradı.

Ankara'nın Evren ilçesinde Erdal Ö, iki yıl önce eşi Filiz Yücel ile birlikte kaçıp evlenen Fahri Yücel'i, tartışma sonucu tabancayla 30 el ateş ederek öldürdü.
 
Olay 2 yıl önce Erdal Ö.’nün eşi Filiz Ö.’nün, Fahri Yücel ile birlikte kaçmasıyla başladı. Erdal Ö., eşi Filiz’den bir süre önce boşanarak, kendisi de bir başka kadınla evlendi.
 
Fahri Yücel  iki hafta önce evlendi. Bunu öğrenen Erdal Ö., Evren İlçesi Cumhuriyet Caddesinde bulunan bir kahvenin kapısında iki arkadaşı ile birlikte oturan Fahri Yücel’in yanına geldi.
 
"YENİ KARINI DA MI ELİNDEN ALAYIM?"
 
Erdal Ö. ile Fahri Yücel tartıştı. İddiaya göre Yücel’in, "Yeni karını da mı elinden alayım" sözü üzerine tabancasını çeken Erdal Ö., onu kurşun yağmuruna tuttu.
 
30 KURŞUNDAN SONRA BIÇAK ARADI
 
Yanında bulunan 4 şarjör mermiyi Yücel’in üzerine boşaltan Erdal Ö. bununla da yetinmeyip cinsel organını da kesmek için bıçak aradı.
 
Erdal Ö., daha sonra polise teslim olurken, yapılan otopside Yücel’in vücuduna 30 merminin isabet ettiği tespit edildi.
 
Fahri Yücel’in cenazesi Ankara Keçiören Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, Erdal Ö. Şereflikoçhisar’da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Aksaray Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler