Karısını öldüren adam: Sizi de öldürürüm

Karısını öldüren adam: Sizi de öldürürüm

Diyarbakır'da karısını öldüren ve olaydan 5 saat sonra yakalanan madde bağımlısı koca, kendisine tepki gösterenleri "Sizi de öldürürüm" diyerek tehdit etti.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 287. Sokak’ta bulunan Müge apartmanında dün meydana gelen olayda, esnaf olan Ramazan B., eşi Emine B. ile henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ramazan B., 3 çocuk annesi eşini önce dövdü, hızını alamayan koca, daha sonra yanında bulundurduğu silahla eşine ateş edip öldürdü.

5 SAAT SONRA YAKALANDI
Madde bağımlısı Ramazan B., eşini öldürüp kaçtıktan 5 saat sonra Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir dışına çıkmak üzereyken yakalandı. Polis ekipleri tarafından yakalanan Ramazan B., Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından, olay yerine götürülerek ifadesi alındı.

"SİZİ DE ÖLDÜRÜRÜM"
Ramazan B., eşini öldürdüğü eve getirildiği sırada bina girişinde bulunan mahalleliden tepki geldi. Cinayet zanlısı Ramazan B., "Sizi de öldürürüm" dedi. Ramazan B., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler