Karşıyaka: 6 - Adana Demirspor: 5

Karşıyaka: 6 - Adana Demirspor: 5

PTT 1. Lig'de Karşıyaka 3-0 geriye düştüğü müsabakada Adana Demirspor'u 6-5 mağlup etti.

PTT Birinci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor, etkili başladığı maçta golü de erken buldu. Karşılaşmanın 7. dakikasında Artun Akçakın'ın attığı golle 1-0 öne geçen Adana temsilcisi, 12. dakikada Beykan Şimşek, 19. dakikada ise Abdülkerim Bardakçı'nın attığı golle maçın 20. dakikasında üç farklı skoru yakaladı: 3-0

Maçta ilk yarı bu skorla tamamlanacak derken 45. dakikada Karşıyaka'nın Brezilya'lı forvet'i Juninho attığı golle farkı ikiye indirdi ve ilk yarı 3-1 Adana Demirspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadelede ikinci yarı Karşıyaka'nın golüyle başladı. Skorboard 50. dakikayı gösterdiğinde Onur Alkan Karşıyaka'nın ikinci golüne imza attı ve skor'u 3-2'ye getirdi. Bu golden 10 dakika sonra 60. dakikada Fatih Şen'in yerine oyuna giren Adana Demirspor'dan Beykan Şimşek, takımını 4-2 öne geçiren golü attı. Bu gol sonrası ev sahibi Karşıyaka 66. dakikada Onur Alkan, 70. dakikada Mehmet Ayaz'ın golleriyle 4-4'lük eşitliği yakaladı. 75. dakikada Karşıyaka'nın Brezilya'lı golcüsü Juninho bir kez daha sahneye çıktı ve takımını efsane bir geri dönüşle 5-4 öne geçirdi.

Karşılaşmada 90. dakika'ya girildiğinde Onur Okan Karşıya'nın altıncı golüne imza attı ve skor 6-4 Karşıyaka lehine oldu. Maçta son gol ise uzatma dakikalarında Adana Demirspor adına Fatih Şen'den geldi. 11 golün atıldığı muhteşem maçı Karşıyaka 6-5 kazandı.

Futbol tarihine geçecek maçı 6-5 kazanan Karşıyaka puanını 39'a yükseltti ve puan tablosunda 8. sırada yer aldı. Adana Demirspor ise kaybetmesine rağmen 48 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler