Kartal çıldırdı!

Kartal çıldırdı!

Deron Williams transferi ile Avrupa’yı ayağa kaldıran ve süper yıldız ile ligde fırtına gibi esen Beşiktaş Milangaz, yeni bir bomba patlatıyor.

Allen Iverson transferinin ardından bu yıl da kadrosuna Deron Williams’ı katarak, tüm dünyanın ilgisini üzerine toplayan Beşiktaş Milangaz, yeni bir bomba patlatmak için gün sayıyor.
NBA’de‘lokavt’ın sona ermemesi üzerine Avrupa’da oynamak isteyen birçok süperstar, önce siyah-beyazlılar’ın kapısını çalıyor, menajerleri aracılığıyla Beşiktaş Milangaz’da oynamak istediklerini söylüyor.

Bu isimlerin başında da NBA’in en önemli yıldızları arasında yer alan Dwight Howard, Blake Griffin, Carlos Boozer, Kevin Love, Marcin Gortat, Loul Deng, Nene Hilario ve Lamar Odom gibi isimler bulunuyor.

Beşiktaş Milangaz da bir yıldızı daha kadrosuna katmaya sıcak bakarken, özellikle Dwight Howard ve Blake Griffin ikilisinden bir tanesini transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak bu oyuncuların maliyetlerinin çok yüksek olması, transferi zora sokarken, yapılacak transferde, oyuncunun sigorta bedelinin fazla olmaması da göz önünde bulunduruluyor. Bu nedenle de düşük kontratlı Kevin Love transferine daha sıcak bakılıyor. Örnek olarak Beşiktaş’ın Loul Deng transferini gerçekleştirmesi için bu oyuncunun 39 milyon dolarlık kontratının sigorta bedelini karşılaması gerekiyor.

Tüm isimlerin kontratların ücretleri ve sigorta bedellerinin Coach Ergin Ataman’a sunulacağı, tecrübeli çalıştırıcının karar vereceği ismin de Şeref Yalçın ile Başkan Yıldırım Demirören’in onayından sonra Beşiktaş’a transfer edileceği öğrenildi.

KADINLARA TAKVİYE

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde yer alan ve Amber Harris ile Jantel Lavender ile yollarını ayıran Beşiktaş, kadrosunu yeni bir isimle güçlendirdi. Siyah-beyazlı takım, 29 yaşında, 1.88 boyundaki ABD’li oyuncu Ebony Hoffman’ı transfer etti. Hoffman, 2004 WNBA draftında 9. sıradan seçilmiş ve 2008’de MVP ödülünü almıştı. Başarılı oyuncu, 2011 yılında Los Angeles Sparks takımının formasını giydi.

kaynak milliyet.cm.tr-ümit avcı

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler