Kartal Kayseride dondu - İZLE

Kartal Kayseri'de dondu - İZLE

Beşiktaş 15 maç sonra yenilgiyle tanıştı.

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu. Kayserispor'un golünü henüz 47. saniyede James Troisi kaydetti. Carlos Carvalhal'ın öğrencileri; ligde 12, toplamda ise 15 maç sonra mağlup oldu. Kayserispor bu sezonki 2 maçta da Beşiktaş'ı yenme başarısını gösterdi. 23 haftada 4 kez mağlup olan Beşiktaş ise bu yenilgilerin ikisini Kayserispor'dan almış oldu.

Beşiktaş'ta Manuel Fernandes, 43. dakikada Eren Güngör'e yaptığı faulün ardından ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Manuel Fernandes, Mersin İdman Yurdu maçında oynayamayacak. Eğer Portekizli futbolcu 2 maç ceza alırsa, Kadıköy'deki Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. 81. dakikada sarı kart gören Tomas Sivok'ta Mersin İdman Yurdu maçında cezalı duruma düştü.

Kayserispor-Beşiktaş karşılaşmasında polis ve özel güvenlik olmak üzere stad içinde 800, stad dışında ise 500 olmak üzere toplam 1300 kişi görev yaptı.

QUARESMA 1.5 AY SONRA SAHADA
Kayserispor'un sakat oyuncusu Biseswar ile cezalı Khizinashvili ve Nunez de karşılaşmayı tribünden izleyenler arasında yer aldı. Beşiktaş'ta ise Quaresma, 1.5 ay sonra yeniden forma giyerek ilk 11'de  yer aldı.

KAYSERİSPOR: 1 - BEŞİKTAŞ: 0

STAT: Kadir Has
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu

KAYSERİSPOR: Navarro, Pekarik, İlhan, Eren Güngör, Hasan Ali, Sefa, Okay, Abdullah, Furkan, Troisi, Kujoviç
TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, Sivok, Egemen, İsmail, Necip, Ernst, Fernandes, Quaresma, Simao, Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler