Kartal salladı ama yıkamadı

Kartal salladı ama yıkamadı

Siyah-beyazlılar Arsenal'i elinden kaçırdı.

Beşiktaş, şu ana kadar önelemelerde oynadığı tüm maçları kazanan Arsenal karşısında mütiş oynadı ama net fırsatları kullanamadı ve 0-0'lık beraberlikle Şampiyonlar Ligi şansını rövanş karşılaşmasına bıraktı. 

Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında Arsenal'i konul den temsilcimiz Beşiktaş, Olmpiyat Starı'ndaki mücadeleye neredeyse 1-0 önde başlıyordu. Sanra sırasında Sczeny'nin önde olduğunu gören Demba Ba nerfis bir aşırtma çıkarttı ama Polonyalı kaleci son anda müdahale etti. Demba Ba'yla 12. dakikada bir kez daha gole yaklaşan Beşiktaş, ilk yarıda oyunun tek hakimiydi. Rakibne boş alan bırakmayan temsilcimiz, ilk yarının son anlarında yine Demba Ba'yla çok net bir fırsatı kullanamadı. 

İkinci yarıda da tablo değişmedi. Olcay'la henüz 48. dakikada gole yaklaşan Beşiktaş, kalesinde tehlike yaşamadan son dakikaya kadar geld. Ancak 89. dakikada Arsenal'in bir topu direkten döndü. Londra ekibin  yıldızı Ramsey de 80. dakikada 2. sarı karttan oyundan atıldı. 

Karşılaşmada gol olmadı ve eşleşmenin ilk raundu 0-0 sona erdi. Rövanş karşılaşması ise haftaya çarşamba Emirates'te oynanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler