Kartal zirveye uçuyor - İZLE

Kartal zirveye uçuyor - İZLE

Spor Toto Süper Lig'de, Beşiktaş'ın cezası nedeniyle Antalya'da oynanan karşılaşmada Beşiktaş, Orduspor'u 2-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Orduspor karşı karşıya geldi.  Cezası nedeniyle Antalya Mardan Stadı'nda Orduspor ile karşılaşan Beşiktaş, Ricardo Quaresma ve Simao Sabrosa gibi önemli eksiklerine rağmen 2-1'lik skorla galibiyete ulaştı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Veli Kavlak ve 72. dakikada Fabian Ernst kaydetti. Orduspor'un tek golü ise 66. dakikada Emmanuel Culio'dan geldi. Bu galibiyetin ardından Beşiktaş puanını 24'e yükseltirken; Orduspor 17 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de perşembe günü Beşiktaş, Manisaspor deplasmanına konuk olacak. Orduspor ise aynı gün kendi sahasında Sivasspor'u ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de, Beşiktaş'ın cezası nedeniyle Antalya'daki oynanan karşılaşmaya Beşiktaşlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Beşiktaş ile Orduspor, ligde 25 yıl aradan sonra karşı karşıya geldi. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasındaki Beşiktaş-Galatasaray maçında çıkan olaylar nedeniyle karşılaşma Antalya Mardan Stadı'nda oynandı. İki takım arasında ligde daha önce oynanan 18 maçın 10'unu Beşiktaş, 6'sını ise Orduspor kazanırken, taraflar 2 maçta da eşitliği bozamadı. Bu müsabakalarda Beşiktaş'ın 26 golüne, Orduspor 15 golle yanıt verdi. İki takım arasında ligde 1985-86 yılında oynanan son karşılaşmalarda Beşiktaş, İstanbul'daki maçı 5-1, Ordu'daki müsabakayı ise 2-0 kazanmıştı.

Beşiktaşlı taraftarlar Antalya Mardan Stadı'nda oynanan karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Karşılaşma öncesinde şehir merkezine uzak olan Mardan Stadı'na akın eden taraftarlar, trafiğin tıkanmasına neden oldu. Mardan Stadı yolunda kilometrelerce araç trafiği oluştu. Karşılaşmayı az sayıda Ordusporlu taraftarlar da takip etti.

İki takım oyuncuları karşılamadan 45 dakika önce ısınmak için sahaya çıktı. Beşiktaşlı taraftarlar takımı karşılaşma öncesinde tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR UNUTMADI
Beşiktaşlı taraftarlar şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Adalı ve güvenlik müdürü Ahmet Ateş'i unutmadı.

Taraftarlar açık tribün ile güney kale arkası arasında kalan boşluğa üzerinde ''Sizinleyiz'' yazılı olan ve Havutçu, Adalı ve Ateş'in fotoğraflarının bulunduğu bir pankart astı.

Beşiktaş'ta sakatlıkları sebebiyle Edu, Simao ve Aurelio ile sarı kart cezalısı Quaresma 18 kişilik kadroya alınmadı.

Karşılaşmayı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve babası iş adamı Erdoğan Demirören de izledi. A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı. Karşılaşmada 400 genel kolluk kuvveti ile 350 güvenlik görevlisi görev aldı. Karşılaşmayı 133 gazeteci takip etti.

BEŞİKTAŞ:2 -ORDUSPOR:1

STAT: Mardan
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler

BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Holosko, Ernst, Fernandes, Necip  (Dk. 59 İbrahim Toraman ), Veli  (Dk. 71 Mustafa Pektemek ), Almeida  (Dk. 90 Ekrem Dağ)
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal

ORDUSPOR: Fornezzi, Yalçın, Emre, Sedat  (Dk. 84 Tobias ), Garcia  (Dk. 85 Abdurrahman ), Hakan, Culio, Dalmat  (Dk. 60 Müslüm ), Gosso, Fatih, Stancu
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Diyadin

GOLLER: Dk. 37 Veli, Dk. 72 Ernst (Beşiktaş), Dk. 66 Culio (Orduspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler