Kartepeden kareler ve kamp notları...

Kartepe'den kareler ve kamp notları...

Çankırıspor'un Kocaeli - Kartepe kampı 4 Ağustos'a kadar devam ediyor.

Sözcü18.com olarak mavi - beyazlı Çankırıspor'un Kartepe kampını takip eden Vedat Beki'nin objektifinden çıkan kareleri ve izlenimlerini hazırlarak sizlerin beğenisine sunuyoruz.

BAŞKAN ŞİRECİ KAMPTA
Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci bir haftayı aşkın bir süredir Kartepe kampında çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Şireci, kampı ziyaret eden ulusal medyanın da gözdelerinden. Adeta gazetecilerle köşe kapmaca oynayan Şireci "Medyanın ilgi odağı olmak güzel. Ancak buraya takımın çalışmalarını yakından izlemek ve İstanbul'daki işlerimi takip etmek için geldim. Ligde alacağımız başarılı sonuçlarla medyanın ilgisini çekersek daha da mutlu olacağım" dedi.

Takımın çalışmalarını ve oynanan hazırlık maçlarını ilgi ve heyecanla takip eden Başkan Şireci "Bu yıl gerek sahada gerekse tribünlerde fair-play çerçevesi içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Çankırıspor hem oynadığı futbol hem de kurumsal kimlik oluşturma çerçevesinde önemli mesafeler katetmiştir ve etmeye de devam edecektir" dedi.

ÇALIŞMALAR PROGRAMA UYGUN GİDİYOR...
Kartepe'de lige hazırlık çalışmaları önceden yapılmış program çerçevesinde aksamadan devam ediyor. Takımın güç ve dayanıklılık performansını artırmaya yönelik çalışmalarda, futbolcuların ağır idman programına karşın, Teknik Direktör Hakan Yılmaz ve yardımcı hocaların direktiflerine harfiyen uydukları görülmekte.

Takımdaki eski ve yeni futbolcuların uyum içerisindeki çalışmaları ve kendi aralarında yarattıkları ortam, saha içerisinde verilen mücadeleye de bir hayli olumlu yansıdığı görüldü. Hazırlık maçlarında ortaya konulan "takım ruhu"nun ilerleyen haftalarda kendisini çok daha fazla göstereceğinden futbolcular kadar teknik kadro da emin görülüyor.

EMRE'NİN TEDAVİSİ
ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Öte yandan kampın en şanssız futbolcularının başında Ankaragücü'nden transfer edilen Emre geliyor. Ilgaz kampında sakatlanan Emre'nin tedavisi aralıksız sürdürülen çalışmalarla tamamlanmak üzere. Topla yapılan çalışmalarda gayet rahat olan Emre'nin düz koşularda zaman zaman ağrılar çektiği gözlemlenmekte. Emre'nin lig başlamadan sakatlığından tamamen kurtulması en büyük dileğimiz.

KAMPTA ÇALIŞIRKEN,
EŞİ DOĞUM YAPTI
Kamp süresince yaşanan ilginçliklerden bir tanesi de geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Geçen yıl klasman grubu maçları öncesinde takıma kazandırılan orta sahanın tecrübeli ve efendi oyuncusu Erkan, kampta "baba" oldu. Hafta başında Ankara'da Lokman Hekim Hastanesinde doğum yapan eşinin yanına bir günlüğüne giden Erkan, kız çocuk babası oldu. Ve "İyi futbolcunun kız evladı olur" (!) gerçeğini yaşadı. Bizler de "baba Erkan"ı kutluyor ve mutlu bir yaşamla birlikte başarılı bir futbol hayatı diliyoruz. (Alttaki birinci fotoğrafta, Baba Erkan'ı ağırlık çalışması yaparken görüyorsunuz) (Fotoğraflar: Vedat Beki / Özel)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler