Kasımpaşa: 1 - Kayserispor: 2

Kasımpaşa: 1 - Kayserispor: 2

Kayserispor İstanbul deplasmanından 3 puanla dönüyor.

UEFA Avrupa Ligi şansını korumak için Kayserispor karşısına çıkan Kasımpaşa, Bobo engeline takıldı. Maç boyunca bir çok gol pozisyonu yakalayan Lacivert beyazlılar, 89. dakikada Bobo'dan gelen gole Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşma müthiş bir tempoda başlarken iki takım da açık futolu tercih etti. Maçta beklenen gol ise henüz 7. dakikada Kayseri cephesinden geldi. Bobo'nun pasıyla cezasahası sağ çaprazına giren Sefa, düzgün vurarak Isacksson'u avladı ve Kayserispor'u 1-0 öne geçirdi. Kayserispor erken bir golle öne geçerken; Sefa, bu sezon 7. golünü attı. 15. dakikada Kasımpaşa'da Uche, sağ kanattan gelen topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi; ancak hakem Nijeryalı oyuncunun topa çıkarken Riveros'a faul yaptığını belirleyerek golü iptal etti. 
 
Kayserispor'un 1-0'lık üstünlüğü ile geçen ilk yarının ardından ikinci yarıda Kasımpaşa fırtınası esti. Beraberlik golü için Kayserispor kalesini şut yağmuruna tutan ev sahibi ekip, buna karşın bir türlü golü bulamadı.
 
KIRMIZI, IBRICIC VE GOL
Maçın sonuna yaklaşıldıkça heyecan da arttı ve 83. dakikada ikinci sarı kartı gören İlhan Eker Kasımpaşa'yı 10 kişi bırakırken, lacivert beyazlılar 1 dakika sonra beraberliği yakaladı. 81'de oyuna giren İbricic 84. dakikada şık bir golle skoru 1-1'e getiren isim oldu.
 
BOBO MAÇI BİTİRDİ
Beraberlikten sonra bu kez galibiyet için yüklenen Kasımpaşa, kaleci Ertuğrul'u geçemedi. Ancak 89. dakikada gelişen hızlı atakta topu ağlara gönderen Bobo, maça noktayı koydu: 1-2.
 
Bu sonuçla 49 puana yükselen Kayserispor, 47 puanda kalan Kasımpaşa'yı geçerek 5. sıraya yükseldi..
 
KASIMPAŞA: 1 - KAYSERİSPOR: 2
 
STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEM: Ali Palabıyık
 
KASIMPAŞA: Isaksson, Yalçın, İlhan, Barış, Abdurrahman, Kerem (Dk. 63 Djalma), Viudez, Fritzler (Dk. 81 İbricic), Özer, Adem Büyük, Uche 
TEKNİK DİREKTÖR: Shota
 
KAYSERİSPOR: Ertuğrul, Salih, Zurap, Bilal (Dk. 65 Okay), Ömer (Dk. 70 Nurettin), Sefa, Nunez, Ceyhun, Cleyton, Biseswar, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Prosinecki
 
Goller: Dk. 7 Sefa, Dk. 84 Ibricic, Dk. 89 Bobo
 
Kırmızı kart: Dk. 83 İlhan (Kasımpaşa)
 
Sarı kartlar: Dk. 12 İlhan, Dk. 63 Özer, Dk. 70 Adem (Kasımpaşa), Dk. 36 Sefa, Dk. 71 Cleyton, Dk. 79 Bobo (Kayserispor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler