Kasımpaşa: 2 - Galatasaray: 2

Kasımpaşa: 2 - Galatasaray: 2

Galatasaray kan kaybetmeye devam ediyor. Sarı kırmızılılar yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile çıktığı ilk karşılaşmada Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.

Kan değişikliğinin de etkisiyle maça istekli başlayan sarı kırmızılıların golü bulması uzun sürmedi. 12. dakikada organize gelişen atakta son noktayı koyan Burak Yılmaz oldu. Golden sonra kendi yarı sahasına çekilen Aslan 23. dakikada Burak Yılmaz farkı ikiye çıkarma şansını kullanamadı. 26. dakikada hakem Halis Özkahya çok tartışılacak bir karara imza attı. Kasımpaşa atağında sağdan ceza sahasına yapılan ortada Muslera boşa çıktı. Eren’in kafayla indirdiği topa Donk sert vurdu. Üst direğin altına çarpıp yere inen top görüntülerden çizgiyi geçmiş görünüyordu ancak yardımcılarına bakan hakem Halis Özkahya, gol kararı vermedi. 32. dakikada ise Kasımpaşa beraberliği yakaladı. Sağ tarafta gelişen Kasımpaşa atağında Eren Derdiyok'un şutu savunmaya çarpıp Hakan Arslan'ın önünde kaldı, deneyimli oyuncu topu boş kaleye yolladı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ilk 45 dakika 1-1 sona erdi. 

İkinci yarıya istekli başlayan sarı kırmızılılarn golü bulması gecikmedi. 51. dakikada Chedjou'un içeri ortaladığı topa ön direkte ayak koyan Hakan Balta, fileleri havalandırdı. Golden sonraki bölümde ise Kasımpaşa, Galatasaray'ı sahasına hapsetti. Peşpeşe ataklarla sarı kırmızılıları bunaltan Kasımpaşa 75. dakikada Titi ile beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Bu sonuçla 23 puana çıkan Aslan haftayı 4. sırada tamamladı. Kasımpaşa ise 20 puanla haftayı tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'de günün diğer karşılaşmalarında;
Gençlerbirliği: 2 - Gaziantepspor: 2
Beşiktaş: 0 - Akhisar Belediye: 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler