Kasımpaşa: 2 - Galatasaray: 3

Kasımpaşa: 2 - Galatasaray: 3

Galatasaray, derbi haftasını boş geçmedi, Kasımpaşa karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attı!

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, deplasmanda 2-0 geriye düştüğü Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Cim Bom böylece, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Karşılaşma müthiş bir tempoyla başlarken iki takım da seyir zevki yüksek bir futbol ortaya koydu. 13. dakikada Yasin Öztekin'in direkten dönen topu, Galatasaray'ı golden ederken 17'de Andre Castro 'atamayana atarlar' kuralını devreye soktu: 1-0.

Beraberlik için zaman kaybetmek istemeyen Cim Bom, vites yükseltse de, 43. dakikada 2. golü kalesinde gördü. Hızlı gelişen Kasımpaşa atağında Scarione'nin pasına bekletmeden harika vuran Tunay Torun, Kasımpaşa'yı soyunma odasına 2-0 önde götürdü.

İkinci yarıda ise Galatasaray fırtınası esti. 52'de Selçuk İnan'la farkı bire indiren Cim Bom, 55'de Umut Bulut'la 2-2'lik eşitliği yakaladı. İkinci yarıda oyuna giren Burak Yılmaz da 65. dakikada sahneye çıkınca Galatasaray, 2-0 geriden 3-2 öne geçti!

Kalan dakikalarda oyunun temposunu iyi ayarlayan Cim Bom, Kasımpaşa karşısında hata yapmadı  3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu sonuçla 55 puana yükselen Galatasaray, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. 29 puanda kalan Kasımpaşa ise 12. sıraya geriledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler