Kasımpaşa: 4 - SB Elazığspor: 0 - İZLE

Kasımpaşa: 4 - SB Elazığspor: 0 - İZLE

Paşa, yara sardı.

Ligde geçen haftayı puansız kapatan Kasımpaşa ile Elazığspor arasındaki mücadeleden gülerek ayrılan taraf ev sahibi oldu. Paşa, rakibini 4-0 yenerek yara sardı, konuk ekip ise üstüste 3. maçını da yitirdi.
 
Kasımpaşa maça etkili başlarken ilk dakikalardan itibaren oyunu rakip yarı sahaya yıktı. Aradığı gole ise 14'te ulaştı. Ryan Donk rakıp yarısahanın ortalarında topu kapıp Viudez'le ver kaç yaptı, cezasahasına girdi, vuruşunu yaptı ve topu Elazığspor ağlarıyla buluşturarak Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi. 
 
 
Elazığspor golden sonra biraz hareketlense de Kasımpaşa, daha tehlikeli geldi. 32'de ev sahibi ekibin 2. golü geldi. Elazığspor yarısahasının orta sağında kazanılan serbest vuruşu Viudez cezasahasına ortaladı. Arka direkte iyi yükselen Ryan Donk kafayla topu Ivesa'nın yanından ağlara gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı.
 
43'te Serdar Gürler'in serbest vuruştan 90'a giden topu kaleci Isaksson çıkarırken, ilk yarıda son sözü 45+1'de Barış söyledi. İlk 2 golü atan Donk, cezasahası sol çizgisi üzerinde topla buluştu. Ivesa'yı geçip altıpas içerisine ortaladı. Barış kafayı vurdu, top 3. kez Elazığspor ağlarıyla buluştu. Donk'un şov yaptığı ilk yarı 3-0 Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle sona erdi. 
 
İkinci yarıda da Kasımpaşa net fırsatlar yakalayarak başladı. Babel net pozisyonlardan yararlanamazken, konuk ekibin saman alevi gibi parlayan atakları defansın içinde eridi. 
 
Maçta son sözü 90+3'te Scarione söyledi. Arjantinli cezayayı üzerinde düştü kalktı, şutunu çekti, kaleci Ivesa'yı avladı maçın skorunu ilan etti, Kasımpaşa: 4  - Elazığspor: 0.
 
Kasımpaşa bu galibiyetle puanını ise 12'ye çıkarırken, üst sıralara yükselişini sürdürdü. 
 
Elazığspor ise üstüste 3. maçından da yenilgiyle ayrıldı, Gakkoşlar 7 puanda kaldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler