Kastamonuda 11 yaşındaki çocuk boğuldu

Kastamonu'da 11 yaşındaki çocuk boğuldu

Taşköprü İncesu köyünde meydana gelen olayda 11 yaşındaki Özkan Tekeci'nin cesedi gölette bulundu.

Kastamonu'da kaybolduktan sonra gölette aranan Özkan Tekeci'nin cesedi, köpeğinin ayrılmadığı bölgede yapılan aramada bulundu.

Kastamonu’da akşam eve gelmemesi üzerine ailesinin kayıp başvurusu yaptığı 11 yaşındaki Özkan Tekeci’nin cesedi gölette bulundu. Polis ekipleri, Tekeci’nin köpeğinin ayrılmadığı noktada aramalarını yoğunlaştırarak cesede ulaştı.
 
Taşköprü İncesu köyünde ikamet eden Özkan Tekeci’nin ailesi oğullarının akşam eve gelmemesi üzerine jandarmaya başvurdu. Tekeci’nin bulunması için çalışma başlatan jandarma ekipleri, köye 2 kilometre uzaklıktaki bir göletin çevresinde Tekeci’ye ait olduğu tahmin edilen ayak izlerine ve bazı eşyalara rastladı.
 
Kastamonu’dan gelen AKUT ekibinin bir botla yardım ettiği göletteki arama çalışmalarına, Taşköprü Kaymakamlığı ve Taşköprü Belediyesi ekipleri de iş makineleriyle destek verdi.
 
Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı sualtı ekiplerin de bölgeye gelerek yaptığı araştırmaları, Tekeci’nin gölete girdiği noktadan hiç ayrılmayan köpeğinin bulunduğu bölgede yoğunlaştıran ekipler, Tekeci’nin cesedini göletin içinde bularak kıyıya çıkarttı.
 
Bu arada, köpeğin, Tekeci’nin cesedinin çıkartılana kadar bölgeden ayrılmaması dikkati çekerken, olay yerinde bekleyen Tekeci’nin ailesi, cesedin çıkartılmasıyla sinir krizleri geçirdi.
 
Tekeci’nin 2008’de Dereköy’deki evlerinin yanması üzerine ailesiyle İncesu köyüne taşındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler